dlugopis123456 Posted October 2, 2013 Report Share Posted October 2, 2013 Siema mam na imię Bartek mam 17lat jestem woj. Warmi?sko Mazurskie .Może teraz troszke o mnie i co wczesniej robiłem Od 1gim do 3gim Cwiczyłem codzięnnie Pompki i brzuszki jakoś miałem potem natchnienie bo byłem najmniejszy w klasie i najchudszy jak zaczynałem robić pompki nie mogłem zrobić 10 aż wko?cu w 3gim zrobiłęm 100 pompek na wf na koniec 3gim w wakacje zaczeły się dyskoteki i złe towarzystko no i przestałęm ćwiczyć . Teraz mój staż na siłowni wynosi 5miesięcy chciał bym zacząć Street Workout ale nie wiem jak połączyć to z siłownia mam nadzieje że mi pomożecie .To by było na tyle troszke się rozpisałem ale juz tak mam . Sorki za moją ortografie Pozdrawiam :P Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Administrator Dynloth Posted October 2, 2013 Administrator Report Share Posted October 2, 2013 Witaj! Już było kilka takich pyta?. Możesz połączyć w takie sposoby: -Przeplatająć SW z Kulturystyką lub, -Na zmianę co drugi dzie? Kulturystyka. Wybór należy do Ciebie, jak już wybierzesz to pomogę Ci podjąć dalsze kroki. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
tedzio12 Posted October 2, 2013 Report Share Posted October 2, 2013 Ja na pcozatku swojej drogi rowniez tak robiłem Za tydzie? znow zaczynam przeplatanie kulturystyki z SW Myślę że efekty będą rowniez zjawiskowe! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
MerDano Posted October 2, 2013 Report Share Posted October 2, 2013 Dynloth ma racje, można to przeplatać, on tu jest expertem jak coś :P Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
fRz Posted October 2, 2013 Report Share Posted October 2, 2013 siemano ja też łączyłem siłke i SW ale porzuciłem żelastwo. Z czasem wczągneło mnie na maksa SW. Połączyłem to z typowymi ćwiczeniami kalistenicznymi i jestem mega zadowolony. Oczywiście po roku zobacze jak to na mnie wpłyneło i wtedy będe wiedział czy siłka odchodzi w niepamięć dając mi tylko podstawe do treningu ciałem. Motywacji życze! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
aveseba333 Posted October 2, 2013 Report Share Posted October 2, 2013 Witam w drużynie Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
marcc1997 Posted October 2, 2013 Report Share Posted October 2, 2013 Witam i życzę wytrwałości ! :D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mekso Posted October 3, 2013 Report Share Posted October 3, 2013 Siema. :D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts