dlugopis123456 Napisano 2 Października 2013 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 2 Października 2013 Siema mam na imię Bartek mam 17lat jestem woj. Warmi?sko Mazurskie .Może teraz troszke o mnie i co wczesniej robiłem Od 1gim do 3gim Cwiczyłem codzięnnie Pompki i brzuszki jakoś miałem potem natchnienie bo byłem najmniejszy w klasie i najchudszy jak zaczynałem robić pompki nie mogłem zrobić 10 aż wko?cu w 3gim zrobiłęm 100 pompek na wf na koniec 3gim w wakacje zaczeły się dyskoteki i złe towarzystko no i przestałęm ćwiczyć . Teraz mój staż na siłowni wynosi 5miesięcy chciał bym zacząć Street Workout ale nie wiem jak połączyć to z siłownia mam nadzieje że mi pomożecie .To by było na tyle troszke się rozpisałem ale juz tak mam . Sorki za moją ortografie Pozdrawiam :P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator Dynloth Napisano 2 Października 2013 Administrator Zgłoszenie Udostępnij Napisano 2 Października 2013 Witaj! Już było kilka takich pyta?. Możesz połączyć w takie sposoby: -Przeplatająć SW z Kulturystyką lub, -Na zmianę co drugi dzie? Kulturystyka. Wybór należy do Ciebie, jak już wybierzesz to pomogę Ci podjąć dalsze kroki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tedzio12 Napisano 2 Października 2013 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 2 Października 2013 Ja na pcozatku swojej drogi rowniez tak robiłem Za tydzie? znow zaczynam przeplatanie kulturystyki z SW Myślę że efekty będą rowniez zjawiskowe! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MerDano Napisano 2 Października 2013 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 2 Października 2013 Dynloth ma racje, można to przeplatać, on tu jest expertem jak coś :P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fRz Napisano 2 Października 2013 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 2 Października 2013 siemano ja też łączyłem siłke i SW ale porzuciłem żelastwo. Z czasem wczągneło mnie na maksa SW. Połączyłem to z typowymi ćwiczeniami kalistenicznymi i jestem mega zadowolony. Oczywiście po roku zobacze jak to na mnie wpłyneło i wtedy będe wiedział czy siłka odchodzi w niepamięć dając mi tylko podstawe do treningu ciałem. Motywacji życze! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aveseba333 Napisano 2 Października 2013 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 2 Października 2013 Witam w drużynie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcc1997 Napisano 2 Października 2013 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 2 Października 2013 Witam i życzę wytrwałości ! :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mekso Napisano 3 Października 2013 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 3 Października 2013 Siema. :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi