paxonek123 Napisano 3 Listopada 2013 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 3 Listopada 2013 Jestem ciekaw czy ktoś oprócz mnie na zajawkę na Basket ;D Nie spodziewam się zbyt dużego odzewu, ale robię temat z czystej ciekawości, bo w Polsce to sport bardzo mało popularny, a może takich zapale?ców jest więcej niż mi się zdaje ;p Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mekso Napisano 4 Listopada 2013 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 4 Listopada 2013 Ja jedynie miałem doczynienia na WF, gdzie rzuty były na ocenę. :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maddog Napisano 4 Listopada 2013 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 4 Listopada 2013 Za małolata miałem zajawkę na kosza. Teraz już nie. :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mekso Napisano 4 Listopada 2013 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 4 Listopada 2013 Właśnie teraz przeważa Piłka nożna i siatkówka. :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maddog Napisano 4 Listopada 2013 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 4 Listopada 2013 Wole bilarda. :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
paxonek123 Napisano 4 Listopada 2013 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 4 Listopada 2013 Spodziewałem się takich odpowiedzi :D W Polsce (niestety) jest bardzo mało zapale?ców koszykówki, jedyne co to jak jest większa impreza, jak ostatni Eurobasket (szkoda gadać ;x). P.S. Chciałbym mieszkać w USA ;p Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gralu Napisano 4 Listopada 2013 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 4 Listopada 2013 ja pograłbym w kosza ale nie mam z kim masz racje w Polsce mało osób gra Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Turkles Napisano 4 Listopada 2013 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 4 Listopada 2013 a Ja lubię grać w kosza ;D niestety nie jestem wysoki, więc staram się nadrabiać dryblingiem Można kiedyś pograć ;D I w mojej okolicy jest tylko kilku ziomków co lubią grać. Poza tym to w piątki chodzę na siatkę, coś tam gram ;D A z piłką nożną to wiadomo - wszędzie i o każdej porze ;D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mekso Napisano 4 Listopada 2013 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 4 Listopada 2013 Niby jest duzo boisk do kosza, ale chłopaki wolą nożną, albo ewentualnie CSa niestety... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
m4lusz3k Napisano 4 Listopada 2013 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 4 Listopada 2013 Ja w kosza lubie sobie pograć tak o dla fanu :D Ale nie jakieś zawody czy coś :DD Niby jestem "wysoki" i nadaje się do tego no ale jednak nie ciągnie mnie do tego ;D Dodam jeszcze że przez SW , da się ładnie poprawić wyskok :D Wcześniej nie łapałem się obrećzy a teraz już tam !!^^ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ixson Napisano 4 Listopada 2013 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 4 Listopada 2013 Kiedyś grywałem na osiedlu, ale to tak dla odmiany, bo dominowała oczywiście piłka nożna. Potem przez jakiś rok chodziłem sobie grać w szkole raz na tydzie? i w jedne wakacje dosyć sporo grało się. Potem przerwa była i znów powróciło w tym roku i tak ostatnie 2-3 tygodnie wakacji grywaliśmy na orliku, ale to tak bardziej w mniejszym gronie.:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
paxonek123 Napisano 4 Listopada 2013 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 4 Listopada 2013 No właśnie, wiele osób mogłoby, a nawet chciałoby pograć, ale nie ma z kim :D Ja na szczęście nie mam takiego problemu bo mamy sporą ekipę, która regularnie chodzi na treningi, a w wakacje co 2/3 dni na orliku gierka, wpada 12-15 osób i robimy sobie takie mini turnieje 3v3 :D @m4lusz3k: Bardzo mnie tym zaciekawiłeś :D A możesz mi powiedzieć coś więcej na temat poprawy wyskoku przez SW, bo wiem, że wyskok z dwóch nóg zależy m. in. od siły pleców, pewnie dlatego się powiększył ;P Ale ciekawi mnie jak było w Twoim przypadku, czy ćwiczyłeś normalnie, czy może robiłeś jakieś specjalne ćwiczenia konkretnie pod wyskok, hmm ? Pozdro chłopaczki :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tedzio12 Napisano 4 Listopada 2013 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 4 Listopada 2013 Ja osobiscie gram w pileczke :D zawsze w niedziele na hali znajdzie się kilku kumatych z ktorymi mozna klepnąć :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mekso Napisano 5 Listopada 2013 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 5 Listopada 2013 Kwestia tego czy da się ogarnąć ekipę. :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
m4lusz3k Napisano 5 Listopada 2013 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 5 Listopada 2013 Osobiscie robilem tylko te cwiczenia co mialem w treningu . Moim zdaniem przedewszystkim licza sie silne nogi . Plan od dynlotha pomoze Ci zeby poprawic ten wyskok ,takie jesf moje zdanie xdd Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ixson Napisano 5 Listopada 2013 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 5 Listopada 2013 Nogi to podstawa;) Ciało trzeba ćwiczyć proporcjonalnie, a do tego np. w MMA bez silnych nóg od razu się straci dominację w walce. Co ja gadam, w sumie wszystko co słabe to ?le wpływa na walkę... Tedzio- Wynajmujecie halę czy za darmo macie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szklanek23 Napisano 26 Marca 2014 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 26 Marca 2014 Grało się trochę w kosza ( nawet na ulicy, ponieważ nie zawsze miałem dostęp do boiska). Fajna gra, byłem nawet ja jednych zawodach międzyszkolnych, ale sporty zespołowe nie są dla mnie ( brak orientacji i wyczucia w obronie, a do tego nie jestem " wyuczony' taktycznie), mimo wszystko kosza lubię Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi