Poszukiwacz Napisano 9 Listopada 2013 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 9 Listopada 2013 Witam wszystkich, Tak w dziedzinie SW jestem kolejną świeżynką ale w ko?cu kiedyś trzeba zacząć Na temat wieku wypowiadał się nie będę bo jeszcze pojawi się siwy włos ( w ko?cu pod 3 dychy) :D. Co do wcześniejszej aktywności 4 lata Kyokushina (obecnie 5 kyu w dalszym progresie przeszkodziła na razie kontuzja kolana) plus ok 12 lat biegania - na chwilę obecną na koncie 13 maratonów, połówki liczyć przestałem. Jako funkcjonariusz staram się pozostawać w dobrej formie co często łatwe nie jest - ale w ko?cu od czego są wyzwania, więc nie ma co narzekać tylko trzeba ruszyć przysłowiowe cztery litery. Ostatnio byłem nieco w stanie zawieszenia z racji złamanego palca u nogi - tak więc człowiek już się praktycznie pali do jakiejkolwiek aktywności bo ileż można "wypoczywać" Co się tyczy siłek wszelakich - niestety z kasą krucho, dlatego postanowiłem się skupić na treningu domatora. Dodatkowo w tym roku w planach skok ze spadochronem, więc na niedobór adrenalinki nie powinienem narzekać Mam nadzieję że przygoda ze SW będzie ciekawym doświadczeniem i pozostanę już przy tej formie treningu jako uzupełnienia. Tyle ode mnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tedzio12 Napisano 9 Listopada 2013 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 9 Listopada 2013 Jedna z lepszych wypowiedzi "świeżaków" :D Złóż podanie o plan treningowy i sam nie zauważysz kiedy stałeś się silniejszy :D Dobrze, że chociaz jeden funkcjonariusz będzie wysportowany :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ixson Napisano 9 Listopada 2013 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 9 Listopada 2013 Znalazł się ekspert do oceniania postów.;D Witamy! Z nami to dostaniesz kopa do treningów, także bierz się do roboty! Pozdrawiam;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sławek Napisano 9 Listopada 2013 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 9 Listopada 2013 Witam, witam;) życzę szybkich efektów:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ixson Napisano 9 Listopada 2013 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 9 Listopada 2013 Slawek- Dzisiaj to Cię Tedzio wyprzedził.:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sławek Napisano 9 Listopada 2013 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 9 Listopada 2013 Zawsze pierwszy nie będę:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mekso Napisano 9 Listopada 2013 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 9 Listopada 2013 Witaj kolego, będziesz zadowolony z wyboru. :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fRz Napisano 9 Listopada 2013 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 9 Listopada 2013 witaj no to ładnie, aktywność fizyczna nie jest Ci obca ^^ a co do skoku ze spadochronem.... zazdroszczę! to jest jedno z moich marze? spadochron i base jumping, ale niestety na to trzeba mieć kasiore :/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Turkles Napisano 9 Listopada 2013 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 9 Listopada 2013 witaj Bardzo dobrze że wybrałeś SW - moim zdaniem dla funkcjonariusza to świetny wybór Miłych treningów, i daj nam znać jak poszedł skok! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MerDano Napisano 10 Listopada 2013 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 10 Listopada 2013 pięknie, witamy na pokładzie, SW moim zdaniem to świetne rozwiązanie i szczerze lepsze od siłki, kiedyś to zauważysz . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator Dynloth Napisano 10 Listopada 2013 Administrator Zgłoszenie Udostępnij Napisano 10 Listopada 2013 Witaj! Ja też miałem skakać w 2kl liceum (profil wojskowy), ale jak wszędzie tylko na gadaniu się sko?czyło. ;p Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi