Poszukiwacz Posted November 9, 2013 Report Share Posted November 9, 2013 Witam wszystkich, Tak w dziedzinie SW jestem kolejną świeżynką ale w ko?cu kiedyś trzeba zacząć Na temat wieku wypowiadał się nie będę bo jeszcze pojawi się siwy włos ( w ko?cu pod 3 dychy) :D. Co do wcześniejszej aktywności 4 lata Kyokushina (obecnie 5 kyu w dalszym progresie przeszkodziła na razie kontuzja kolana) plus ok 12 lat biegania - na chwilę obecną na koncie 13 maratonów, połówki liczyć przestałem. Jako funkcjonariusz staram się pozostawać w dobrej formie co często łatwe nie jest - ale w ko?cu od czego są wyzwania, więc nie ma co narzekać tylko trzeba ruszyć przysłowiowe cztery litery. Ostatnio byłem nieco w stanie zawieszenia z racji złamanego palca u nogi - tak więc człowiek już się praktycznie pali do jakiejkolwiek aktywności bo ileż można "wypoczywać" Co się tyczy siłek wszelakich - niestety z kasą krucho, dlatego postanowiłem się skupić na treningu domatora. Dodatkowo w tym roku w planach skok ze spadochronem, więc na niedobór adrenalinki nie powinienem narzekać Mam nadzieję że przygoda ze SW będzie ciekawym doświadczeniem i pozostanę już przy tej formie treningu jako uzupełnienia. Tyle ode mnie Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
tedzio12 Posted November 9, 2013 Report Share Posted November 9, 2013 Jedna z lepszych wypowiedzi "świeżaków" :D Złóż podanie o plan treningowy i sam nie zauważysz kiedy stałeś się silniejszy :D Dobrze, że chociaz jeden funkcjonariusz będzie wysportowany :D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ixson Posted November 9, 2013 Report Share Posted November 9, 2013 Znalazł się ekspert do oceniania postów.;D Witamy! Z nami to dostaniesz kopa do treningów, także bierz się do roboty! Pozdrawiam;) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sławek Posted November 9, 2013 Report Share Posted November 9, 2013 Witam, witam;) życzę szybkich efektów:D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ixson Posted November 9, 2013 Report Share Posted November 9, 2013 Slawek- Dzisiaj to Cię Tedzio wyprzedził.:D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sławek Posted November 9, 2013 Report Share Posted November 9, 2013 Zawsze pierwszy nie będę:D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mekso Posted November 9, 2013 Report Share Posted November 9, 2013 Witaj kolego, będziesz zadowolony z wyboru. :D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
fRz Posted November 9, 2013 Report Share Posted November 9, 2013 witaj no to ładnie, aktywność fizyczna nie jest Ci obca ^^ a co do skoku ze spadochronem.... zazdroszczę! to jest jedno z moich marze? spadochron i base jumping, ale niestety na to trzeba mieć kasiore :/ Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Turkles Posted November 9, 2013 Report Share Posted November 9, 2013 witaj Bardzo dobrze że wybrałeś SW - moim zdaniem dla funkcjonariusza to świetny wybór Miłych treningów, i daj nam znać jak poszedł skok! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
MerDano Posted November 10, 2013 Report Share Posted November 10, 2013 pięknie, witamy na pokładzie, SW moim zdaniem to świetne rozwiązanie i szczerze lepsze od siłki, kiedyś to zauważysz . Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Administrator Dynloth Posted November 10, 2013 Administrator Report Share Posted November 10, 2013 Witaj! Ja też miałem skakać w 2kl liceum (profil wojskowy), ale jak wszędzie tylko na gadaniu się sko?czyło. ;p Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts