Pinio Posted November 11, 2013 Report Share Posted November 11, 2013 Witam wszystkich. Nazywam się Piotrek, mam 17 lat, mieszkam w Bartoszycach. Dwa lata temu ćwiczyłem wraz z kolegami na siłowni swojej roboty. Ostatnio pojawiłem się tu dzięki użytkownikowi Everloy, który jest moim przyjacielem. Ostatnio po paru meczach w kosza, zauważyłem, że jakiś taki szerszy się wydawał niż zwykle, spytałem czy coś ćwiczy... No i jestem tutaj :D. Dziś był mój pierwszy dzie? ćwicze?. Na starym poligonie wojskowym Everloy tłumaczył mi jak wyglądają ćwiczenia typu planki itp. Mam nadzieję, że nie zabraknie mi zajawki i osiągnę taki poziom jak niektórzy użytkownicy tego forum. Serdecznie dziękuję "@Dynloth" za ułożenie dla mnie planu treningowego. Pozdrawiam :D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sławek Posted November 11, 2013 Report Share Posted November 11, 2013 To świetnie, że dołączyłes do ekipy;) Gdyby zabrało Ci motywacji to zaglądaj na to forum napewno ktoś Ci jej doda:D I oczywiście POWODZENIA :D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mekso Posted November 12, 2013 Report Share Posted November 12, 2013 Witaj w rodzinie kolego! :D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mekso Posted November 12, 2013 Report Share Posted November 12, 2013 Witaj w rodzinie kolego! :D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Siwa Posted November 12, 2013 Report Share Posted November 12, 2013 Witaj PS O ciekawej godzine napisałeś posta :D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
fRz Posted November 12, 2013 Report Share Posted November 12, 2013 siemanko gratuluje everloy'owi za przekonanie kolejnego członka do wejścia w familie Tobie życzę powodzenia, bo motywacje i porady znajdziesz u nas na pewno Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Everloy Posted November 13, 2013 Report Share Posted November 13, 2013 trzeba gratulować samemu Piotrkowi, znam go i wiem że się nie podda co jest to dla mnie motywatorem :D jeśli ja będę miał te gorsze dni to on mnie podniesie, a jeśli będzie na odwrót to ja podniosę jego. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Administrator Dynloth Posted November 14, 2013 Administrator Report Share Posted November 14, 2013 Witamy, masz u Nas wsparcie. ;p Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ixson Posted November 14, 2013 Report Share Posted November 14, 2013 Witamy w naszej ekipie;D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Flash Posted November 15, 2013 Report Share Posted November 15, 2013 Witaj! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Turkles Posted November 16, 2013 Report Share Posted November 16, 2013 Witaj u nas Everloy widzę, że całkiem nie?le idzie Ci rekrutacja nowych członków! :DPinio Szybkich sukcesów w treningach i szerokich barków ;D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts