Pinio Napisano 11 Listopada 2013 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 11 Listopada 2013 Witam wszystkich. Nazywam się Piotrek, mam 17 lat, mieszkam w Bartoszycach. Dwa lata temu ćwiczyłem wraz z kolegami na siłowni swojej roboty. Ostatnio pojawiłem się tu dzięki użytkownikowi Everloy, który jest moim przyjacielem. Ostatnio po paru meczach w kosza, zauważyłem, że jakiś taki szerszy się wydawał niż zwykle, spytałem czy coś ćwiczy... No i jestem tutaj :D. Dziś był mój pierwszy dzie? ćwicze?. Na starym poligonie wojskowym Everloy tłumaczył mi jak wyglądają ćwiczenia typu planki itp. Mam nadzieję, że nie zabraknie mi zajawki i osiągnę taki poziom jak niektórzy użytkownicy tego forum. Serdecznie dziękuję "@Dynloth" za ułożenie dla mnie planu treningowego. Pozdrawiam :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sławek Napisano 11 Listopada 2013 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 11 Listopada 2013 To świetnie, że dołączyłes do ekipy;) Gdyby zabrało Ci motywacji to zaglądaj na to forum napewno ktoś Ci jej doda:D I oczywiście POWODZENIA :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mekso Napisano 12 Listopada 2013 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 12 Listopada 2013 Witaj w rodzinie kolego! :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mekso Napisano 12 Listopada 2013 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 12 Listopada 2013 Witaj w rodzinie kolego! :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Siwa Napisano 12 Listopada 2013 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 12 Listopada 2013 Witaj PS O ciekawej godzine napisałeś posta :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fRz Napisano 12 Listopada 2013 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 12 Listopada 2013 siemanko gratuluje everloy'owi za przekonanie kolejnego członka do wejścia w familie Tobie życzę powodzenia, bo motywacje i porady znajdziesz u nas na pewno Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Everloy Napisano 13 Listopada 2013 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 13 Listopada 2013 trzeba gratulować samemu Piotrkowi, znam go i wiem że się nie podda co jest to dla mnie motywatorem :D jeśli ja będę miał te gorsze dni to on mnie podniesie, a jeśli będzie na odwrót to ja podniosę jego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator Dynloth Napisano 14 Listopada 2013 Administrator Zgłoszenie Udostępnij Napisano 14 Listopada 2013 Witamy, masz u Nas wsparcie. ;p Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ixson Napisano 14 Listopada 2013 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 14 Listopada 2013 Witamy w naszej ekipie;D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Flash Napisano 15 Listopada 2013 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 15 Listopada 2013 Witaj! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Turkles Napisano 16 Listopada 2013 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 16 Listopada 2013 Witaj u nas Everloy widzę, że całkiem nie?le idzie Ci rekrutacja nowych członków! :DPinio Szybkich sukcesów w treningach i szerokich barków ;D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi