Mati95 Napisano 16 Listopada 2013 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 16 Listopada 2013 Siemka. Jestem Mateusz mam 18 lat i jestem ektomorfikiem. ćwiczę około roku, najpierw z kolegami w szkolnej siłowni, potem stopniowo kupowałem sprzęt do domu. Kiedy zaczynałem (mając 17 lat i 180cm) ważyłem 58kg. Teraz moja waga to 65.5kg. Wygląd zewnętrzny nie jest najlepszy, ale biorąc pod uwagę to jak wyglądałem wcześniej cieszę się ze swoich postępów. Od ponad pół roku trenuje kick-boxing. Zajarałem się Street Workout'em kiedy zobaczyłem filmiki na youtube. Postanowiłem się tym zająć, ale jak na razie mam za mało siły więc mam nadzieje, że to forum + moja ciężka praca przyniesie upragnione efekty Pozdro! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Quake Napisano 16 Listopada 2013 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 16 Listopada 2013 Witaj, lepiej trafić nie mogłeś. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator Dynloth Napisano 16 Listopada 2013 Administrator Zgłoszenie Udostępnij Napisano 16 Listopada 2013 Witaj, pomożemy Ci. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maddog Napisano 16 Listopada 2013 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 16 Listopada 2013 Witaj na pokładzie. życzę sukcesów. Pozdro! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tedzio12 Napisano 16 Listopada 2013 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 16 Listopada 2013 Oczywiście ze przyniesie efekty W razie pyta? pisz gdziekolwiek :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Turkles Napisano 16 Listopada 2013 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 16 Listopada 2013 Witaj :D Powodzenia w treningu :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi