Amelia Napisano 19 Listopada 2013 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 19 Listopada 2013 Witam (; Trafiłam na to forum dzięki jednej osobie, która mi pomaga w walce do idealnej sylwetki. Nie jestem typem maniakalnej sportmaniaczki, ale lubię ćwiczyć. Wierzę, że tutaj odnajdę złoty środek do ukochanego płaskiego brzuszka:P Mam za sobą efekty, schudłam, ale w ko?cu utrzymanie takiego stanu i lepsza poprawa ciała jest jeszcze trudniejsza. Pozdrawiam gorąco forumowiczów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator Dynloth Napisano 19 Listopada 2013 Administrator Zgłoszenie Udostępnij Napisano 19 Listopada 2013 Witaj, masz u Nas wszystkie informacji, które pomogą Ci zagłębić się w tajniki sportu, który promujemy. ;p Powodzenia! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Amelia Napisano 19 Listopada 2013 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 19 Listopada 2013 Dynloth napisał(a): Powodzenia! Nie, dziękuję, żeby nie zapeszyć :P Trochę silnej woli i zawziętości, i musi być dobrze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maddog Napisano 19 Listopada 2013 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 19 Listopada 2013 Dzięki mnie tu trafiła, proszę ją ciepło przyjąć! :P Pozdro! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Crazy Monkey Napisano 19 Listopada 2013 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 19 Listopada 2013 Witamy serdecznie :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tedzio12 Napisano 19 Listopada 2013 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 19 Listopada 2013 Hejka ślicznotko :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Siwa Napisano 19 Listopada 2013 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 19 Listopada 2013 Siemka, może nie będę sama. Bo tu babki bardzo rzadko się odzywają :P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sławek Napisano 19 Listopada 2013 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 19 Listopada 2013 Witam gorąco w ekipie;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Amelia Napisano 19 Listopada 2013 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 19 Listopada 2013 Maddog napisał(a): Dzięki mnie tu trafiła, proszę ją ciepło przyjąć! :P Pozdro! :* Dziękuję wszystkim za miłe przyjęcie Mam nadzieję, że wszystko pójdzie dobrze Buziaki ;* Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Turkles Napisano 19 Listopada 2013 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 19 Listopada 2013 Witaj u nas! :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Amelia Napisano 19 Listopada 2013 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 19 Listopada 2013 Witam, witam ;* Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tetezz Napisano 19 Listopada 2013 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 19 Listopada 2013 To ja też się przywitam :D Ps. To Ty na zdjęciu? :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi