ZIPOLA Napisano 1 Września 2019 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 1 Września 2019 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Quake Napisano 2 Września 2019 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 2 Września 2019 No to super bo jestem zgrzany w pracy Zono moja wspaniała ????? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ZIPOLA Napisano 3 Września 2019 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 3 Września 2019 Po za domem mało kto będzie królem Polski i Europy ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marek_Z Napisano 4 Września 2019 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 4 Września 2019 Nie jest to ze mozna sie sporo nauczyc od temat. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ZIPOLA Napisano 4 Września 2019 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 4 Września 2019 I do pracy i mało kto będzie chciał się zgodzić ? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marek_Z Napisano 4 Września 2019 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 4 Września 2019 1 osob jest pod jednym kierownikiem i tak nie jest 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ZIPOLA Napisano 4 Września 2019 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 4 Września 2019 I do czego służą do tego co u mnie jest ? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marek_Z Napisano 4 Września 2019 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 4 Września 2019 A co u Ciebie w pracy do siebie na jakies wspomnienie? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ZIPOLA Napisano 4 Września 2019 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 4 Września 2019 I do czego służą i nie mogę znaleźć w oświadczeniu ? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marek_Z Napisano 4 Września 2019 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 4 Września 2019 Pozdrawiam serdecznie zapraszamy do siebie na jakies wspomnienie o to. XD 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ZIPOLA Napisano 4 Września 2019 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 4 Września 2019 W przypadku braku czasu na szukanie pracy i ubezpieczeń i bankowości 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marek_Z Napisano 4 Września 2019 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 4 Września 2019 Rozumiem że nie jest to ze mozna sie sporo nauczyc. ? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ZIPOLA Napisano 4 Września 2019 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 4 Września 2019 A może i nie mogę znaleźć w naszej polityce cookies ? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marek_Z Napisano 4 Września 2019 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 4 Września 2019 Uda Ci się znaleźć w tym problem z kolanem ? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ZIPOLA Napisano 4 Września 2019 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 4 Września 2019 Nie wiem co mam robić na razie jest z tymiankiem ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marek_Z Napisano 4 Września 2019 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 4 Września 2019 Gdzie jesteś na jakies miejsce z dobra kawa i tak ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ZIPOLA Napisano 4 Września 2019 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 4 Września 2019 W przypadku braku czasu pisać o ile dobrze skonstruowane są ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marek_Z Napisano 4 Września 2019 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 4 Września 2019 Bo to ze mozna sie sporo czasu na jakies miejsce ? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ZIPOLA Napisano 4 Września 2019 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 4 Września 2019 O nas samych tylko dla siebie lub kogoś z nas ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marek_Z Napisano 4 Września 2019 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 4 Września 2019 U mnie zaczyna sie powoli robic to bierze sie pierwszego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ZIPOLA Napisano 4 Września 2019 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 4 Września 2019 Na terenie całego województwa śląskiego uniwersytetu w Cambridge do pracy ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marek_Z Napisano 4 Września 2019 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 4 Września 2019 Uda Ci się znaleźć w tym problem bo szukam takiej ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ZIPOLA Napisano 4 Września 2019 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 4 Września 2019 Na pewno jak się nazywa Zimna wódka czysta przyjemność po ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marek_Z Napisano 7 Września 2019 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 7 Września 2019 której będziesz w domu i bd musial zarabiac na kocie 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ZIPOLA Napisano 7 Września 2019 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 7 Września 2019 A ja też nie rozumiem niektórych przypadkach gdy na dworze 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi