Administrator Dynloth Napisano 27 Grudnia 2013 Administrator Zgłoszenie Udostępnij Napisano 27 Grudnia 2013 Heh, długo szukałem i znalazłem. ;D Harlem Shake w wykonaniu Odessa Street Workout. http://www.youtube.com/watch?v=WI3rY5_vEc0 /Edit O kurde jest tego więcej. ;D łapcie: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rufii Napisano 28 Grudnia 2013 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 28 Grudnia 2013 coraz ciekawsze te tematy :P Mi najbardziej sie spodobal 1 filmik ;P Przy niektorych filmikach mozna sie zastanawiac czy z SW rzeczywiscie maja jakas stycznosc czy tylko na tle drazkow robione video, ale pomysl fajny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator Dynloth Napisano 28 Grudnia 2013 Autor Administrator Zgłoszenie Udostępnij Napisano 28 Grudnia 2013 Też tak myślę. Niektóre są mniej śmieszne, a niektóre wymiatają. Widać, że chłopaki się nie nudą. :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tedzio12 Napisano 28 Grudnia 2013 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 28 Grudnia 2013 Haha ;D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator Dynloth Napisano 28 Grudnia 2013 Autor Administrator Zgłoszenie Udostępnij Napisano 28 Grudnia 2013 A może i by Naszą wersję wystrugać? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ZIPOLA Napisano 10 Czerwca 2014 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 10 Czerwca 2014 Pierwszy filmik najlepszy :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piet Napisano 10 Czerwca 2014 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 10 Czerwca 2014 Na drugim ten drążek lata jakby go miało zaraz wyrwać :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ZIPOLA Napisano 10 Czerwca 2014 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 10 Czerwca 2014 Faktycznie :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi