Krysti Napisano 1 Stycznia 2014 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 1 Stycznia 2014 Cześć wszystkim ! Mam na imię Krystian i ćwiczę SW trzy miesiące , mam nadzieje ze znajdę tu parę ciekawych informacji i motywacje które pozwolą mi sie rozwinąć w tym sporcie :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Turkles Napisano 1 Stycznia 2014 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 1 Stycznia 2014 Cześć :D Znajdziesz, znajdziesz :D pomożemy Ci w tym ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mcfinn Napisano 1 Stycznia 2014 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 1 Stycznia 2014 Powitac:-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mcfinn Napisano 1 Stycznia 2014 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 1 Stycznia 2014 Powitac:-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sławek Napisano 2 Stycznia 2014 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 2 Stycznia 2014 Cześć:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Banan Napisano 2 Stycznia 2014 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 2 Stycznia 2014 Witamy! :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kapitan Pow3r Napisano 2 Stycznia 2014 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 2 Stycznia 2014 Siemanko :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator Dynloth Napisano 2 Stycznia 2014 Administrator Zgłoszenie Udostępnij Napisano 2 Stycznia 2014 No witaj. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi