HARD3R Napisano 21 Lipca 2013 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 21 Lipca 2013 Ryszard M. jest boski... A pomijając tego pajaca i wracając do tematu. No to KIEDY¦ trenowałem 3run... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator Dynloth Napisano 21 Lipca 2013 Autor Administrator Zgłoszenie Udostępnij Napisano 21 Lipca 2013 Zajebiście. Na wysokim poziomie już byłeś. Mówisz, że KIEDY¦, to teraz już absolutnie nic nie skaczesz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
HARD3R Napisano 29 Lipca 2013 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 29 Lipca 2013 Jakbym dalej skakał to byłby ten Polski poziom już... a tak to to wtedy przestałem już wgl... Szkoda kolan i przeszedłem na sztuki walki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jossephuss Napisano 29 Lipca 2013 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 29 Lipca 2013 Cześć. Ja 9 lat trenowałem Capoeira, teraz zaczynam SW.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Flash Napisano 29 Lipca 2013 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 29 Lipca 2013 Capoeira też fajna sprawa. Startowales w jakiś zawodach? :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fRz Napisano 21 Sierpnia 2013 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 21 Sierpnia 2013 3 lata Karate tradycyjne 1,5 roku K-1 teraz duzo sie rozciagam bo chce wziac sie za Capoeire Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mekso Napisano 21 Sierpnia 2013 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 21 Sierpnia 2013 Gdzie ćwiczyles Karate? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Skrobot1 Napisano 21 Sierpnia 2013 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 21 Sierpnia 2013 frz a gdzie trenowales K1 ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator Dynloth Napisano 21 Sierpnia 2013 Autor Administrator Zgłoszenie Udostępnij Napisano 21 Sierpnia 2013 Capoeira fajna sztuka walki. Bardzo efektywna. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fRz Napisano 21 Sierpnia 2013 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 21 Sierpnia 2013 Karate trenowałem dawno temu u siebie w małej miescinie. Swego czasu prowadzono takze treningi K-1. Od mojego wujka brat to prowadził (miał pare tytułow na skale Polski). Teraz niestety ludzie maja zajawke na mma, co mnie absolutnie nie kreci (to juz nie jest sztuka walki tylko masakrowanie przeciwnika). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator Dynloth Napisano 21 Sierpnia 2013 Autor Administrator Zgłoszenie Udostępnij Napisano 21 Sierpnia 2013 Ale powiem Ci że ta fala MMA strasznie spada. Kiedyś była ostro rozpowszechniana, teraz już znacznie mniej. Sam trenowałem pół roku i to nie było dla mnie. Właśnie przez Karate Tradycyjne wolę walczyć w stójce. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miki Napisano 21 Sierpnia 2013 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 21 Sierpnia 2013 1,5 roku Shorin-Ryu Karate 1 miesiąc kickboxing 7 miesięcy Capoeira 6 miesięcy Ju-Jitsu ( Nie BJJ ) Sporadycznie jeszcze akrobatyka :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator Dynloth Napisano 21 Sierpnia 2013 Autor Administrator Zgłoszenie Udostępnij Napisano 21 Sierpnia 2013 No to przez Akro powinno Ci być lepiej w SW. A o takiej odmianie Karate jeszcze nie słyszałem. Z której sztuki walki byłeś najbardziej zadowolony? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miki Napisano 21 Sierpnia 2013 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 21 Sierpnia 2013 Najbardziej z Karate, trenuję je do dziś :D Ale Capoeira też niczego sobie, lubię porobić czasami takie wygibasy jak tam :D Ale akro sko?czyłem kilka miesięcy temu, ogólnie od czerwca miałem przerwę w treningach ogólnie wszystkich :D Ale może wrócę do skakania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fRz Napisano 21 Sierpnia 2013 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 21 Sierpnia 2013 Walka w stojce ma swoje zasady. Moda na mma niestety juz nie. Jak ktos dostaje tam kopa na głowe to spadajac dostaje jeszcze z 4 repety na twarz. A to juz nie jest sztuka tylko nawalanka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Skrobot1 Napisano 22 Sierpnia 2013 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 22 Sierpnia 2013 No ale Ciekawe jest połączenie stójki z parterem , Trenujesz troche tego i troche tego . Moim zdaniem , lepsze jest takie coś niż trenowanie ciągle jednej dziedziny ,np: Kick -boxing , Gdyby dodać do tego BJJ , myśle ze zawodnik który chce walczyc w mma sprawdziłby sie tam bardzo dobrze . Mnie nie kręci zbytnio BJJ , nie wiem może jeszcze nic o Tym dobrego nie slyszałem , tzn slyszałem wiele dobrego ale nikt jeszcze mnie do tego nie przekonywał. Wole sporty stójkowe tj. Muay Thai ,czy Kick-Boxing, no może jeszcze boks ale to już mniej . Lubie bić rękoma i nogami , Kolana , łokcie itp ;D wiecie o coo chodzi :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aniol92 Napisano 7 Września 2013 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 7 Września 2013 Może też coś dodam :D 3 miesiące box, 4 lata trójbój siłowy poł roku sprint na 100m :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aggro Napisano 7 Września 2013 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 7 Września 2013 Od siebie mogę dodać że 6 miesięcy trenowałem BJJ pod kontem MMA, ale pogruchotany nadgarstek wyeliminował mnie z tej dyscypliny dla tego teraz swoich sił próbuję w SW. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ixson Napisano 22 Października 2013 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 22 Października 2013 Kiedyś Karate Tradycyjne, dosyć krótko (Kilka tygodni chyba, nie pamiętam nawet, bo to dawno było). Piłka nożna była od razu po tym (to był powód rzucenia Karate, tak głupie rozwiązanie). Tak to jeszcze się trenowało np. Ręczną albo Siatkę. Powiem Wam, że naprawdę dużo tego było (oczywiście na krótką metę) i właśnie to był błąd, bo trzeba się było skupić tylko w jednym sporcie. Obecnie MMA od roku i mam zamiar to kontynuować! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
corss18 Napisano 30 Października 2013 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 30 Października 2013 Hmm... To tak 3 latka Kick boxing rok muay thai 4 lata karate shotokan i od roczku teraz boks troszke sie na zbierało ale wszystkiego trzeba spróbować Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pypu Napisano 30 Października 2013 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 30 Października 2013 5 lat jako b-boy (breakdance) za dzieciaka. 5 lat Le Parkour (ostatnie dwa +akro) za szczawia. Ostatnie 3 lata regeneracja po przeciążeniu obu kolan, więc trochę spokojniej, trochę kravki mieszanej z bjj, zdobyte uprawnienia instruktora samoobrony, biegi górsko-ekstremalne (IV Bieg Wulkanów, III Bieg po złoto, w najbliższym czasie I Zimowy Bieg Wulkanów). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Siwa Napisano 30 Października 2013 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 30 Października 2013 Lekkoatletyka przez całą szkolną karierę aż do liceum :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WoJaK Napisano 13 Listopada 2013 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 13 Listopada 2013 W gimnazjum zacząłem Karate Kyokushin, potem Kickboxing, Brazylijskie Jiu Jitsu, na ko?cu Pa?stwowy System Samoobrony (coś jak Krav Maga) Ale to już tylko 3 miesiące :P Aktualnie od roku nie ćwicze SW, zamierzam wrócić do tej pasji po maturce :P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ojtas Napisano 13 Listopada 2013 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 13 Listopada 2013 również sie wypowiem co by nie :P -ok 6-7 lat piłka nożna -łącznie z ok. 8 miesiecy siłowna -7 miesięcy Muay Thai (i zamierzam wrócić spowrotem po robocie :D Zajeb**** sport ) Ale oczywiście trzeba to pogodzić z SW Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
corss18 Napisano 13 Listopada 2013 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 13 Listopada 2013 hehe ;D widze ze dużo osób trenuje Sztuki Walki ;p Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi