gonzo Napisano 30 Stycznia 2014 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 30 Stycznia 2014 Witam Postanowiłem założyć swój własny dziennik. Ostatnio coraz częściej brakuje mi motywacji, więc myślę, że mi to pomoże :D Mój plan : PONIEDZIAŁEK: KLATKA+TRICEPS+HandStand) Pompki z rękoma szeroko, nogami na podwyższeniu 36/38/40 Pompki diamentowe 26/30/30 Spiderman PushUps 26/26/28 Dipsy 20/20/20 Pompki na kostkach 30/30/30 HandStand Trening: Pompki w staniu na rękach (nogi oparte o ścianę): 10/10/10 FrogStand 40s/40s/40s Pompki Muay Thai/Wojskowe 20/20/20 WTOREK: (ABS+CORE) Podciąganie prostych nóg do drążka 10/12/14 Podciąganie zgętych nóg do klatki piersiowej 15/15/17 Wycieraczki : 10/10/10 Brzuszki do pozycji V 30/30/30 Scyzoryki 60s/60s/60s Dragon Flag Trening: Podnoszenie prostych nóg leżąc 18/20/20 Powolne opuszczanie Dragon Flag 5/7/9 Brzuszki z nogami podniesionymi do kąta prostego 26/26/26 3 SERIE, 2 MIN 1. Unoszenie nóg na poręczach 20 2. Uginanie ciała na podpórkach 15 3. Uginanie nóg stojąc na głowie 10 4. Unoszenie na przemian nogi i ręki 15 5. Podnoszenie nogi podczas SidePlanku ( 15 lewa , prawa) 6. Skłon-pozycja do pompki- powrót - 15 7. ćwiczenie na lędźwie - 20 ŚRODA: Plecy + Biceps Podciąganie nachwytem szeroko 10/10/10 Krotkie pompki z rękoma wąsko 80/80/80 Podciąganie podchwytem zamkniętym 8/8/10 Pompki z jedną ręką na podwyższeniu 22/24/26 Podciąganie nachwytem 8/8/10 + ćwiczenia na lędźwie 3x 30 CZWARTEK: BARKI+Przedramie Pompki z rękoma przy biodrach 35/35/35 Zwis na jednej ręce (lewa i prawa) 15s/15s/15s Podciąganie na ręcznikach 8/10/12 Pompki na piłce 32/32/32 Podciąganie za głowę 8/8/8 PIąTEK: (Uda+łydki+L-Sit) Przysiad z wykrokiem 35/35/35 Kaczy chód 40s/40s/40s Przysiady na jednej nodze 15/15/17 Wspięcia na palce 35/37/40 Wall Sit : 60s/60s/60s Trenig bl : (wtorek , piatek , sobota ) Zwis w pozycji początkowej z nogami pod klatkę piersiową 6s/6s/8s Zwis w pozycji początkowej z nogami prostymi 6s/8s/8s BackLever na jedną i drugą nogę 8s/8s/8s BackLever ze zmianami nóg (1 powtarzenie - lewa, prawa, obie) 4/4/4 Powolne opuszczanie w BackLever (nogi nie dotykają podłoża) 8/8/8 Trening Hf, Hs, Fl robie w wolnej chwili Pierwszy edit planu 07.03.2014 : Dodałem nie dużoo powtórzeń by zobaczyć czy dam rade z tym planem, jeśli dam rade to będę zwiększał dalej. Coraz większy nacisk kłade na techniki , potrafie : 4-5 Muscle Up 1-3 sek Back Leaver Drugi edit planu 12.06.2014. Dodałem trening Core, pożyczony Od SkyWaya :D Potrafie : 8 muscle up ( calkiem dobre technicznie) @ Edit planu 31/01/2015 Postanowiłem ćwiczyć w następujący sposób : Tydzien A ( ćwiczenia ze skazanego ) Poniedziałek - Podciąganie Wtorek - Mostek Środa - Abs Czwartek - HS Piątek - Przysiady Sobota - Pompki Dzięki temu treningowie, będe "odkładał siłe do banku" + będe się starał opanowywać kroki mistrzowskie. Tydzień B (ćwiczenia pod techniki ) ( jeszcze nie wiem jak ten trening będzie wyglądał, muszę skompletować wszyskie ćwiczenia ) Pon : Fl Wt: Bl Śr: Hf Czw : Mu Ptk : Hs Tydzień C ( podstawy ) Poniedziałek : podciąganie, pompki, wznosy nóg, przysiady Środa : podciąganie, pompki, wznosy nóg, przysiady Piątek : podciąganie, pompki, wznosy nóg, przysiady (możliwe, że tu dodam ciężar ) To na tyle zmian w moim planie, wpadłem dzisiaj na ten pomysł i wydaje się dość fajny, nie wiem czy będe się trzymał kolejności czy nie :D Wyjdzie w praniu. Tydzień A staram się dopasować do mojego cięższego tygodnia na uczelni Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gonzo Napisano 30 Stycznia 2014 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 30 Stycznia 2014 dzisiaj plecy i biceps bo wczoraj wróciłem do domu o 20 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gonzo Napisano 30 Stycznia 2014 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 30 Stycznia 2014 (PLECY+BICEPS+MUSCLE-UP) Podciąganie nachwytem szeroko 8/8/8 Krótkie pompki z rękoma wąsko 70/70/70 Podciąganie podchwytem zamkniętym 8/8/10 Pompki z jedną ręką na podwyższeniu 20/20/20 Podciąganie nachwytem 8/8/10 + ćwiczenia na lęd?wie 3x 30 Muscle Up Trening: Dipsy na drążku 16/18/20 Podciąganie z klaśnięciem 6/6/6 Trening sko?czony ! Dawno tak nie zmęczyłem bicka :D poszło mi lepiej niż ostatnio ! ćwiczenia na mrozie nie są takie złe, moim zdaniem najgorsze jest złapanie oddechu Teraz białko i odpoczynek :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator Dynloth Napisano 30 Stycznia 2014 Administrator Zgłoszenie Udostępnij Napisano 30 Stycznia 2014 Jeszcze jak złapie zadyszka, to zimno w płuca. ;D A w dłonie nie było zimno? ;p Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gonzo Napisano 30 Stycznia 2014 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 30 Stycznia 2014 ubrałem dwie pary rękawiczek , więc było całkiem całkiem :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator Dynloth Napisano 31 Stycznia 2014 Administrator Zgłoszenie Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2014 A dziś jak z treningiem? ;p Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Siwa Napisano 31 Stycznia 2014 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2014 Ja nie umiem się w rękawiczkach podciągać od razu mam wizje jak mi się rękawiczki zsuwają a ja spadam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gonzo Napisano 31 Stycznia 2014 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2014 dziś wychodzi trening barki-przedramie + hf :D Chce mi się ćwiczyć i to bardzo, ale jutro studniówka to boje się ze złapie jakąś kontuzje haha :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gonzo Napisano 31 Stycznia 2014 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2014 jutro trzeba być sprawnym w 100% :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Siwa Napisano 31 Stycznia 2014 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2014 Przed studniówką to może się oszczęd? z treningiem, a i na studniówce nie szalej z alko :P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gonzo Napisano 31 Stycznia 2014 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2014 Dzięki planowałem w ogóle nie pić, bo nie ciągnie mnie do tego , ale jednak troszkę się napije Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Reidar Napisano 31 Stycznia 2014 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2014 HAHAHA, a we? nie wkręcaj bo wiem, że będę Cię stamtąd na rękach wynosił xD Ale w ferie ostro z treningiem ruszasz. :> I ja też zresztą wrócę do ćwicze?. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gonzo Napisano 31 Stycznia 2014 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2014 haha zobaczymy kto kogo będzie wynosił :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gonzo Napisano 2 Lutego 2014 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 2 Lutego 2014 Pomóżcie Mam problem z lewym barkiem . Nie wiem co sobie z nim zrobiłem, kiedyś po prostu zaczął mnie boleć i teraz od czasu do czasu ból powraca. Np dzisiaj , po przeta?czonej całej nocy czuje go i to tak bardzo, że ciężko zrobić pompke Mam iść do lekarza ? Ból przejdzie za 2-3 dni ale potem po wysiłku zwykle się odnawia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maddog Napisano 2 Lutego 2014 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 2 Lutego 2014 Nawet jeżeli ból znów przejdzie na jakiś czas, to nie znaczy, że jest wszystko ok z barkiem. ¦migaj do lekarza ziomeczku. :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gonzo Napisano 2 Lutego 2014 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 2 Lutego 2014 dzięki, jakoś w tygodniu postaram się odwiedzić lekarza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gonzo Napisano 3 Lutego 2014 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 3 Lutego 2014 dzisiaj była klata+triceps Trening ogólnie poszedł ok, nie mogłem zrobić spidermanów *to zrobiłem pompki z klaśnięciem , nie wiem czy to dobrze ale zawsze coś :D zaraz ide na siłke do kolegi, tak czysto rekreacyjnie , może coś na trica jeszcze dorzuce bo nie czuje jakoś mega pompy :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Siwa Napisano 3 Lutego 2014 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 3 Lutego 2014 to po studniówce haha :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gonzo Napisano 3 Lutego 2014 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 3 Lutego 2014 no hahah :D Poszedłem na siłke i dobiłem troche triceps na wyciągu+ hantelkiem za głowe :D Pobiłem swoje małe rekordy, to nie moja dyscyplina ale fajnie na tym widać progres 37 kg na modlitewniku, sztangą łamaną kiedyś wymiękałem przy 30kg :D 20 kg hantelkiem na ręke 70kg na ławeczce ( po całym treningu, byłem troche zmęczony) . Zawsze chciałem wyciskać tyle ile waże :D Takie tam, małe rekordziki a cieszą :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Siwa Napisano 4 Lutego 2014 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 4 Lutego 2014 Wiadomo, że cieszą :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gonzo Napisano 4 Lutego 2014 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 4 Lutego 2014 Dzisiaj wtorek , a więc ABS Zmodyfikowałem troszkę mój plan Oto co dzisiaj udało mi się zrobić : Wtorek: (ABS+DF) leg raises : 10/10/10 unoszenie kolan na boki przy zwisie na drążku 20/20/20 plank 90 sek/ side plank 60 sek (60 sek na lewej i 60 sek na prawej)/ side plank z nogami na podwyższeniu 60 sek brzuszki do v 30/30/30 scyzoryki 60s/60s/60s DF trening : Podnoszenie prostych nóg leżąc 18/20/20 powolne opuszczanie df 5/7/9 Brzuszki z nogami do kąta prostego 30/30/30 Ogólnie dzisiaj był ambitny dzie? :D ¦niło mi się, że brałem udział w zawodach SW :D , więc odrazu jak wstałem to miałem super motywacje :D Zrobiłem też dziś trening HF i troche pod MU (mu z wybicia, na lewą ręke , na prawą ręke) już nie dużo mi brakuje do pełnego mu Do ko?ca ferii ogarne Teraz shake białkowy i angielski ! H5 ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gonzo Napisano 5 Lutego 2014 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 5 Lutego 2014 dzisiaj plecy i biceps, trening zaliczam do udanych :D byłem także na siłce u kolegi , porobiłem parę supermanów , zrobiłem sobie nogi i w sumie tyle :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Siwa Napisano 6 Lutego 2014 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 6 Lutego 2014 I w sumie tyle wystarczy :P Oby do przodu ;-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gonzo Napisano 7 Lutego 2014 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2014 wczoraj miałem rest day ze względu , że pomagałem tacie rąbać drzewo :D I jeszcze miałem straszne zakwasy na bicku, super uczucie , ale wolałem jeden dzie? odpuścić :D Dzisiaj barki i przedramie + cały dzie? machania siekierką :D polecam i pozdrawiam :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gonzo Napisano 7 Lutego 2014 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2014 barki i przedramie - zaliczony :D Zrobiłem prawie wszystko, jedynie ominąłem pompki na piłce z powodu braku piłki i braku czasu haha :D Zrobiłem dziś po raz pierwszy muscle upa na dwie ręce :D huraaa :D A teraz mykam na impreze, oczywiście bez alkoholu ! :D H5 i miłego wieczoru wszystkim Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi