mcfinn Napisano 10 Lutego 2014 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 10 Lutego 2014 krotki angielskojezyczny film o cwiczeniach ktorych robic sie nie powinno..do dyskusji i przemyslen. http://www.mensfitness.com/training/five-body-weight-exercises-you-should-never-do Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Doctore Napisano 10 Lutego 2014 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 10 Lutego 2014 Przedostatnie cwiczenie czyli pompki te, ja jak robie pompki i sie obnizam to wychodzi mi kat prosty, nie wiem dlaczego ten facet twierdzi ze te pompki sa zle na barki. Ja nie widze w moich pompkach nic zlego Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mcfinn Napisano 10 Lutego 2014 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 10 Lutego 2014 pewnie chodzi o to ze w tej pozycji staw barkowy uklada sie tak jak do dzwigni transportowe(brzydka rzecz) i strasznie latwo o uraz.to tak jakby ktos wykrecal reke za plecy pod ciezarem:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Doctore Napisano 10 Lutego 2014 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 10 Lutego 2014 Ja te pompki ktore robie uwazam za prawidlowe i ani razu nie mialem urazu i nawet na wikipedi goscio robi tak samo ja xDD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mcfinn Napisano 10 Lutego 2014 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 10 Lutego 2014 http://pl.wikipedia.org/wiki/Pompka_%28%C4%87wiczenie_fizyczne%29 na gifie cwiczacy zgina ramie prostopadle do tulowia(jest ok chyba:)) 02:35 ramie pod katem 45` diabel tkwi w szczegolach:) btw ...1 500 230 rekord w pompkach:o Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Doctore Napisano 10 Lutego 2014 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 10 Lutego 2014 Przez rok to ja tez zrobie xD Dla mnie te pompki sa ok:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mcfinn Napisano 10 Lutego 2014 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 10 Lutego 2014 dlatego napisalem ze do przemyslen i dyskusji:D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Flash Napisano 11 Lutego 2014 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 11 Lutego 2014 Wiadomo mamy swój rozum i weźmiemy do serca to co uznamy za słuszne, że wszystkiego trzeba wyciągnąć to co najlepsze. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KrzySiek8128 Napisano 18 Lutego 2014 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 18 Lutego 2014 prosze o odpowiedz slownie. nie chce linkow ani filmow. chce o wyjasnienie slowem .dam ,,pomogl mi ll Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rozwiązanie mcfinn Napisano 18 Lutego 2014 Autor Rozwiązanie Zgłoszenie Udostępnij Napisano 18 Lutego 2014 to pomogl mi to zachowaj na lepsza okazje.a wiec "srebrna taca" podczas ugiec RR w szerokim podporze przodem nie trzymasz kata 90 st pomiedzy ramieniem a tulowiem tylko 45st. stad ten bol bo w tym ulozeniu ramienia podczas ugiecia sam sobie zakladasz dzwignie na bark.szeroki rozstaw=ramie prostopadle do tulowia. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator Dynloth Napisano 14 Stycznia 2021 Administrator Zgłoszenie Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2021 Pytanie zostało rozwiązane, lub wyjaśnione. - Temat zostaje zamknięty. Jeśli są jakiekolwiek wątpliwości, pytania proszę o założenie nowego tematu. Wszelkie uzasadnione reklamacje/pretensje/sugestie/rady przyjmuje ekipa forum. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi