JACENTY Napisano 1 Września 2021 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 1 Września 2021 Siemanko jestem Jacek 32lata , raczej nie jestem typem sportowca choć zawsze chciałem być w formie zawsze wygrywały imprezki i nie zdrowy styl życia. Ale od kilku lat bardzo mały krokami wdrażam zdrowy styl życia i treningi w swoje zabiegane życie ?. Odkąd mi się urodziła córka dwa lata temu imprezy i używki już nie w głowie więc jest jeszcza większa motywacja?. Bardzo mi się podoba kalistenika jestem samoukiem ale chciałbym w końcu ruszyć z tematem konkretnie pod okiem profesjonalistów na razie trochę praca przeszkadza (Niemcy) ale myślę że podczas powrotów chętnie bym zaczął naukę jestem z Radomia więc myślę że chyba znajdę tutaj kompetentnych nauczycieli? pozdro ? 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Quake Napisano 2 Września 2021 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 2 Września 2021 Witaj w rodzinie, gratulacje córeczki i przejścia na dobrą stronę mocy. ? Dynloth jest z Rdm na pewno pomoże ? 1 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator Dynloth Napisano 2 Września 2021 Administrator Zgłoszenie Udostępnij Napisano 2 Września 2021 Siemanko @JACENTY trzeba się ustawić na trening w takim razie. ? 2 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JACENTY Napisano 2 Września 2021 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 2 Września 2021 Siemano? jak najbardziej a gdzie na taki trening można się umówić?? 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Banan Napisano 15 Września 2021 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 15 Września 2021 Witaj w teamie trzeba ogarnąć plan treningowy dobry i ogień ? 1 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JACENTY Napisano 15 Września 2021 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 15 Września 2021 Siemano trzeba i nie tylko treningowy ale i żywieniowy żeby pójść na ostro bez żadnych wymówek ?? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator Dynloth Napisano 28 Września 2021 Administrator Zgłoszenie Udostępnij Napisano 28 Września 2021 Wybacz, miałem urlop później kontuzja i remont plus praca po godzinach i dopiero wracam do życia. ? Teraz jeszcze mam dyżury w pracy za kolegę bo jest na urlopie, jak wróci to będzie trzeba jakiś trenio zrobić np na południu ? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JACENTY Napisano 28 Września 2021 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 28 Września 2021 Okey nie ma problemu jestem jak najbardziej za? więc daj znać kiedy będziesz miał czas jal coś to też pisałem na instagramie Pozdro? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator Dynloth Napisano 28 Września 2021 Administrator Zgłoszenie Udostępnij Napisano 28 Września 2021 Socjale też przez nadmiar obowiązków zaniedbałem, ale trening jak najbardziej zrobimy. ? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi