Smart Napisano 25 Kwietnia 2013 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2013 Jestem zainteresowany tym sportem. Mam 19 lat. Mam nadzieje ze pomozecie mi jak i wszystkim chetnym ktorzy chca trenowac . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator Dynloth Napisano 25 Kwietnia 2013 Administrator Zgłoszenie Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2013 Siema, jeśli szukasz pomocy w tym pięknym sporcie, to dobrze trafiłeś. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Banan Napisano 25 Kwietnia 2013 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2013 Hej. ;D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Quake Napisano 25 Kwietnia 2013 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2013 Witaj ;P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
master647 Napisano 25 Kwietnia 2013 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2013 Cześć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi