Skocz do zawartości
Workout Athletes

Strength is sexy :)

carrramba89
 Udostępnij

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 38
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

o nie, ja się nie wykruszę bardzo podoba mi się Wasza stronka i mnie motywuje myślę, że z czasem może zbierze się nas więcej a z tym dziennikiem to się zastanawiałam, ale nie wiem, bo ja nie mam ogólnie żadnego planu ani nic, ćwiczę w domu (nie lubię siłowni) to na co mam ochotę danego dnia i to chyba się nie nadaje dzisiaj miałam ostrą rozgrzewkę, sprzątanie mieszkania :D a tak serio to mam zamiar zacząć trening metodą Lafaya, to może wtedy założę dziennik... Słyszeliście może coś na temat tego treningu?

Siwa, Ty widzę weteranka już jesteś, może jakaś porada dla świeżynki?? Jakiś plan treningowy dla początkującej?? Jak już wiesz biegam, 5-6 razy w tyg. po około 10-15km więc kondycje mam. Od 2 miesięcy siłownia, pompki, powoli przechodzę do podciąga?, brzuszki w zwisie na drążku. Co więcej na początek mogę dorzucić?? Z góry dziękuję za podpowied?.

ło matko, mi by się nie chciało biegać tyle :P Na początek możesz sobie dorzucić dipsy, różne kombinacje podciąga?: szeroko, wąsko, nachwyt, podchwyt, pompki w różnych wariantach no wszystko :P. Nie zapominaj o nogach. Tutaj możesz sobie podpatrzeć wiele ciekawych ćwicze?:

Bez hejtów i przechwałek ale ten filmik to jest adresowany bardziej do osób ponad mój poziom a nie dla początkujących xD Lafayem ćwiczyłem ok.2 pierwsze miesiące i treningi po 2 - 2,5h mi się znudziły.Wystarczy robić podciąganie,dipsy,pompki,wznosy kolan/nóg w zwisie na drążku oraz przysiady.Przykładowo po 5 powt. każdego po kolei to jedna seria,nie odpoczywamy między samymi ćwiczeniami a tylko pomiędzy seriami.Polecam tego typu treningi ,szczególnie dla dziewczyn

No ale przecież da radę sobie wybrać przynajmniej kilka ćwicze? z tego filmiku, a na tym etapie to tak jak wyżej -podstawy. :D Ale to w ko?cu forum street workout, nie ma obijania się! :D Wiadomo, że na kółka nie wskoczy od razu :P Niech te wideo będzie też motywacją:D

ja tam robię taki trening seriami jak wspomniałem z 2x w tygodniu + 2x w tyg trening pod elementy sw.A wam to polecam co drugi dzie? i próbować co trening zrobić choć jedną serię więcej bo po co się ograniczać Lub jak np dojdziesz seriami po 5powt. do 10 to zwiększasz powt. do 6 i znów jak uda ci się dojść do 10 serii to po 7 itd. Kombinujcie

Dzięki serdeczne za porady i filmik i witam wszystkich serdecznie. Z tymi seriami to tak obecnie na siłowni robię póki co max 4 serie po 10 powtórze?. Na razie wzmacniam nogi i brzuch. Pompki póki co "damskie" ale progres jest i w tym więc mam nadzieję że wesprzecie i będzie co raz lepiej Siwa, bieganie w deszczu jest super, może kiedyś sie przekonasz :D no i daj znać co jak poszła rozmowa w sprawie pracy;)

Gdyby nam się nie podobało to by nas tu nie było :D liczymy na koleże?skie wsparcie, porady i motywację Ja wczoraj przećwiczyłam 2 ćwiczenia z linka który umieściła carrramba89 lekko nie było ale jaka satysfakcja po wykonanym treningu:D dzisiaj tylko dłonie bolą, że o reszcie nie wspomnę hahahaha:)