carrramba89 Napisano 25 Marca 2014 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 25 Marca 2014 Szkoda, że ten Babski kącik taki pusty... Miejmy nadzieję grono Pa? się powiększy i będziemy robić coś ze swoimi sylwetkami, polecam linki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kapitan Pow3r Napisano 25 Marca 2014 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 25 Marca 2014 Noo, ja również mam taką nadzieję :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mcfinn Napisano 25 Marca 2014 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 25 Marca 2014 trzymamy kciuki za damskie grono:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek Napisano 25 Marca 2014 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 25 Marca 2014 Do dzieła dziewczyny ! :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Siwa Napisano 25 Marca 2014 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 25 Marca 2014 Jeżeli koleżanka się "nie wykruszy" to będą aż dwie ;-) Btw. myślałaś o założeniu dziennika? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
carrramba89 Napisano 25 Marca 2014 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 25 Marca 2014 o nie, ja się nie wykruszę bardzo podoba mi się Wasza stronka i mnie motywuje myślę, że z czasem może zbierze się nas więcej a z tym dziennikiem to się zastanawiałam, ale nie wiem, bo ja nie mam ogólnie żadnego planu ani nic, ćwiczę w domu (nie lubię siłowni) to na co mam ochotę danego dnia i to chyba się nie nadaje dzisiaj miałam ostrą rozgrzewkę, sprzątanie mieszkania :D a tak serio to mam zamiar zacząć trening metodą Lafaya, to może wtedy założę dziennik... Słyszeliście może coś na temat tego treningu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Siwa Napisano 26 Marca 2014 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 26 Marca 2014 Ogólnie to słyszałam o tej książce, ale o treningu nie bardzo :P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aro400 Napisano 26 Marca 2014 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 26 Marca 2014 Miesiąc czasu to ćwiczyłem ale mi się znudziło. Wolę sam sobie układać treningi itp. a nie lecieć krok po kroku jak autor pisze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dorotejka Napisano 26 Marca 2014 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 26 Marca 2014 Dziewczyny chętnie dołączę, mocno początkująca ale zmotywowana i chętna na wyzwania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Siwa Napisano 26 Marca 2014 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 26 Marca 2014 No to podstawa już jest ;-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dorotejka Napisano 26 Marca 2014 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 26 Marca 2014 Siwa, Ty widzę weteranka już jesteś, może jakaś porada dla świeżynki?? Jakiś plan treningowy dla początkującej?? Jak już wiesz biegam, 5-6 razy w tyg. po około 10-15km więc kondycje mam. Od 2 miesięcy siłownia, pompki, powoli przechodzę do podciąga?, brzuszki w zwisie na drążku. Co więcej na początek mogę dorzucić?? Z góry dziękuję za podpowied?. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dorotejka Napisano 26 Marca 2014 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 26 Marca 2014 carrramba89 napisał(a): Szkoda, że ten Babski kącik taki pusty... Miejmy nadzieję grono Pa? się powiększy i będziemy robić coś ze swoimi sylwetkami, polecam linki Fajne, wrzucam do ulubionych:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dorotejka Napisano 26 Marca 2014 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 26 Marca 2014 http://www.fitgeek.pl/o-nas/kalistenika-i-street-workout-zbior-wiedzy/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Siwa Napisano 26 Marca 2014 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 26 Marca 2014 ło matko, mi by się nie chciało biegać tyle :P Na początek możesz sobie dorzucić dipsy, różne kombinacje podciąga?: szeroko, wąsko, nachwyt, podchwyt, pompki w różnych wariantach no wszystko :P. Nie zapominaj o nogach. Tutaj możesz sobie podpatrzeć wiele ciekawych ćwicze?: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kapitan Pow3r Napisano 26 Marca 2014 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 26 Marca 2014 Bez hejtów i przechwałek ale ten filmik to jest adresowany bardziej do osób ponad mój poziom a nie dla początkujących xD Lafayem ćwiczyłem ok.2 pierwsze miesiące i treningi po 2 - 2,5h mi się znudziły.Wystarczy robić podciąganie,dipsy,pompki,wznosy kolan/nóg w zwisie na drążku oraz przysiady.Przykładowo po 5 powt. każdego po kolei to jedna seria,nie odpoczywamy między samymi ćwiczeniami a tylko pomiędzy seriami.Polecam tego typu treningi ,szczególnie dla dziewczyn Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Siwa Napisano 26 Marca 2014 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 26 Marca 2014 No ale przecież da radę sobie wybrać przynajmniej kilka ćwicze? z tego filmiku, a na tym etapie to tak jak wyżej -podstawy. :D Ale to w ko?cu forum street workout, nie ma obijania się! :D Wiadomo, że na kółka nie wskoczy od razu :P Niech te wideo będzie też motywacją:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
carrramba89 Napisano 26 Marca 2014 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 26 Marca 2014 to te treningi Lafaya takie długie.... jeju, nie mam tyle czasu, a już się na to napaliłam Dobra, sama coś sobie w takim razie może ułoże... I fajnie że mamy nową koleżankę, witamy a była jeszcze Wiola88, gdzieś zaginęła... Pow3r a ile tych serii robić? i codziennie ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kapitan Pow3r Napisano 26 Marca 2014 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 26 Marca 2014 ja tam robię taki trening seriami jak wspomniałem z 2x w tygodniu + 2x w tyg trening pod elementy sw.A wam to polecam co drugi dzie? i próbować co trening zrobić choć jedną serię więcej bo po co się ograniczać Lub jak np dojdziesz seriami po 5powt. do 10 to zwiększasz powt. do 6 i znów jak uda ci się dojść do 10 serii to po 7 itd. Kombinujcie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dorotejka Napisano 26 Marca 2014 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 26 Marca 2014 Dzięki serdeczne za porady i filmik i witam wszystkich serdecznie. Z tymi seriami to tak obecnie na siłowni robię póki co max 4 serie po 10 powtórze?. Na razie wzmacniam nogi i brzuch. Pompki póki co "damskie" ale progres jest i w tym więc mam nadzieję że wesprzecie i będzie co raz lepiej Siwa, bieganie w deszczu jest super, może kiedyś sie przekonasz :D no i daj znać co jak poszła rozmowa w sprawie pracy;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator Dynloth Napisano 27 Marca 2014 Administrator Zgłoszenie Udostępnij Napisano 27 Marca 2014 O proszę, a ja się zastanawiałem nad zamknięciem tego działu. Witajcie "Rodzynki". Mam nadzieję, że spodoba Wam się SW i zostaniecie z Nami na dłużej. Pozdrawiam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
carrramba89 Napisano 27 Marca 2014 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 27 Marca 2014 To się już nie zastanawiaj :P 4 Rodzynki to dużo :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dorotejka Napisano 28 Marca 2014 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 28 Marca 2014 Gdyby nam się nie podobało to by nas tu nie było :D liczymy na koleże?skie wsparcie, porady i motywację Ja wczoraj przećwiczyłam 2 ćwiczenia z linka który umieściła carrramba89 lekko nie było ale jaka satysfakcja po wykonanym treningu:D dzisiaj tylko dłonie bolą, że o reszcie nie wspomnę hahahaha:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kapitan Pow3r Napisano 28 Marca 2014 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 28 Marca 2014 Pozytywnie w takim razie :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dorotejka Napisano 28 Marca 2014 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 28 Marca 2014 Oczywiście w niedzielę półmaraton więc trzymajcie kciuki, a teraz 2 dni odpoczywam od jakiejkolwiek aktywności fizycznej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Siwa Napisano 28 Marca 2014 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 28 Marca 2014 Czyli to są niecałe 22 km, czy się mylę? :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi