Mekso Napisano 8 Maja 2013 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 8 Maja 2013 Witam, chciałbym stosować suplementy diety przy treningach SW. Tylko nie wiem jakie. Doradzi ktoś? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
master647 Napisano 8 Maja 2013 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 8 Maja 2013 ryż Na poczatku juz suple po co i tak progres jest dobry na starcie za rok możesz pomyśleć. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mekso Napisano 8 Maja 2013 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 8 Maja 2013 To lepiej na sucho i pó?niej ewentualnie coś? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator Dynloth Napisano 8 Maja 2013 Administrator Zgłoszenie Udostępnij Napisano 8 Maja 2013 Jak nic nie cwiczyles, to nie możesz tak odrazu stosować supli. Najpierw pocwicz ze 3 miesiące i potem możesz coś zakupić. Przede wszystkim zadajac takie pytanie, powinieneś powiedzieć na czym Ci zależy... Czy masa, czy siła itp. Wtedy mogę Ci doradzić. :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Smart Napisano 9 Maja 2013 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 9 Maja 2013 Jezeli nie cwiczyles wczesniej (porzadnie) to suple odpadaja, suple to jak progresu nie bedzie, czyli uwazam ze ok.1-2 lata z dobra dieta bedzie wszystko ladnie szlo, pozniej mozesz cos myslec o suplach, a tak pozatym to suple bez diety malo co dadza praktycznie nic to sciema ze bez diety na samych suplach jest ok to sciema ludzi ktorzy biora i ida na silke i maja przyrosty ale nie od supli tylko od samych cwiczen bo wkoncu ruszyli dupe dzieki ''motywacji'' czyt. suplementy zeby cwiczyc. Zeby cos pomoc Tobie w diecie nalezy wiedziec ile masz lat, wzrostu jaka aktywnosc fizyczna, staz, czy chcesz isc w mase czy redukcji, i musisz sam wyliczyc sobie bilans ''zerowy'' a co to itd w necie poczytaj a pozniej mozna cos Tobie podpowiedziec lub wpisz w googlach sfd, kfd sa to fora od takich rzeczy sorki za przypadkow.. ''reklame''. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Quake Napisano 9 Maja 2013 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 9 Maja 2013 Zgadzam się z postem powyżej. Jaka to reklama?;D Każdy zna te strony. ;P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Smart Napisano 9 Maja 2013 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 9 Maja 2013 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mekso Napisano 9 Maja 2013 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 9 Maja 2013 Mam 17 lat, do tej pory codziennie rano biegałem na autobus. xd Mam 174cm wzrostu i 69kg. Tłuszczu dużo nie mam, ale grzejnika nie widać. I jak na razie to chodzi mi o rze?bę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Smart Napisano 9 Maja 2013 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 9 Maja 2013 Jak jeszcze nie masz rozpisanego treningu to popros ladnie kolege @Dynloth o jego ulozenie byc moze pomoże :P z ogolnych wiadomosci moge Tobie powiedziec ze masz dobra wage przy tym wzroscie jezeli chodzi o ten sport, tylko pytanie ile ta waga jest ''warta''w twoim przypadku. Mozna nmiec xxx kilogramow miesni a mozna miex xxx kg tluszczy, na twoim miejscu zostawil bym wage w spokoju utrzymywal bym ja ale zamieniac tluszcz i ogolnie '' nie miesnie'' na miesnie. tyle ode mnie reszte napisalem ja jak i koledzy co masz robic Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Banan Napisano 9 Maja 2013 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 9 Maja 2013 Bardzo dobrze powiedziane. Jak będziesz więcej ważył, to pó?niej będzie Ci ciężej wykonywać techniki SW. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator Dynloth Napisano 9 Maja 2013 Administrator Zgłoszenie Udostępnij Napisano 9 Maja 2013 Chyba ?le zrozumiałeś... Przy wzroście 174cm może ważyć i 95kg tyle że musiałby mieć ok. 16% tkanki tłuszczowej i realną siłę - wtedy może robić wszystkie techniki SW. ;] Tak jak zawodnik z Revolty 185cm wzrostu 92kg wagi, tkanka tłuszczowa na poziomie 14% i robi rzeczy nie z tej ziemi. Inna sprawa, gdy ma 174cm wzrostu i wagę 80kg z 25% zawartością tkanki tłuszczowej to wtedy jest problem ze zwykłym podciągnięciem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Banan Napisano 9 Maja 2013 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 9 Maja 2013 Faktycznie, sory. Dziś mam ciężki dzie?, to przez to. ;d Ale jak to sa początki, to lepiej ważyć jak najmniej, tyle że mięśnie muszą być silne. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Smart Napisano 10 Maja 2013 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 10 Maja 2013 Powiedzmy, ze moja wypowiedz to Alegoria i Banan wyczytal znaczenie doslowne a @Dynloth rozkminil znaczenie ukryte ale mi sie maturka z polskiego udziela :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator Dynloth Napisano 10 Maja 2013 Administrator Zgłoszenie Udostępnij Napisano 10 Maja 2013 To jak Ty na maturze używałeś słowa "rozkminił", to pewnie pięknie zdasz. ;D Wracając do tematu... W SW nie musisz stosować odżywek, bo tu pracujemy nad siłą. A jeżeli chcesz zwiększyć obwody mięśni to wtedy można coś stosować. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Smart Napisano 10 Maja 2013 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 10 Maja 2013 Chodzilo mi o slowo ''Alegoria'' @Dynloth moim zdaniem nie wazne czy chce pracowac nad sila czy nad wielkoscia miesni, odzywki mu w tym pomoga, ale pod warunkiem ze zastosuje sie do tego co napisalismy zeby nie byc goloslownym http://forum-kulturystyka.pl/topic/25884-kreatyna-cos-daje-czyli-efekty-stosowania-kreatyny/ [admin]Linki wstawiamy w znaczniki URL.[/admin] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator Dynloth Napisano 10 Maja 2013 Administrator Zgłoszenie Udostępnij Napisano 10 Maja 2013 Zgadzam się. Co do kreatyny, to słyszałem, że ma skutki rakotwórcze. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Smart Napisano 10 Maja 2013 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 10 Maja 2013 staropolanka (woda) zawiera bardzo duzo radu i bodajze uranu pijac codziennie ta wode ( ok.1-2l) przekroczymy ok. 30% dawke promieniowania. Rad powoduje raka kosci, nowotwory glowy. Heh to tyle z nieprzyjemnych rzeczy. Nie wiem jak to jest z kreatyna jest wiele roznych opini a ktora prawdziwa to nie wiem. @Dynloth na tym swiecie ciezko teraz znalezc cos naturalnego do zjedzenia i w 100% zdrowego takie czasy nastaly :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator Dynloth Napisano 10 Maja 2013 Administrator Zgłoszenie Udostępnij Napisano 10 Maja 2013 Prawdziwe i smutne, ale nie zmienimy tego. Nasz serwis promuje zdrowy tryb życia i tego się będziemy trzymać. Nie możemy się odżywiać 100% naturalnym jedzeniem, ale za to możemy dbać o aktywność fizyczną. ;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mini Napisano 20 Sierpnia 2013 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 20 Sierpnia 2013 Odpowiedź uzyskana. Temat zamykam. //by ^Mini Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi