Skocz do zawartości
Workout Athletes

Pokaz GhettoWorkoutPoland - Otwarcie parku na Bemowie

Kapitan Pow3r
 Udostępnij

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 12
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Top użytkownicy w tym temacie

• Administrator

Aha, no to już wiemy, kto założył 3 stronę o SW. ;D Nie wiem po co, ale ok. A co do poziomu, to ja bym powiedział, że nawet jest NISKI. Co Oni pokazali? Jednego ładnego BL na kółkach? ¦rednio wyglądającego FrontLever'a? MU, no to wiadomo, co drugi Nasz Użytkownik potrafi. ;p No i byłem ciekaw, bo to plac do SW i Parkoura więc myślałem że akrobaci też coś pokażą. ;p Szału ni ma. ;d

Nie chce hejtować, ale, jeżeli chodzi o Mnie to ten filmik, to jest straszna bieda... co Oni pokazali? Podstawowe ćwiczenia takie jak dipy i podciągnięcia? Jedynie co Mi się podobało to Back Lever, a to dlatego, że z nieco trudniejszych rzeczy tylko to, im wyszło :D No może nie licząc Muscle Up'ów :D Bo fronty, które tam były ja bym frontami nie nazwał... a ta dragon flag na ko?cu też trochę kulawa... :/ Jak dla Mnie brakowało dobrze wykonanego Front Levera, Flag różnego rodzaju i Planche, chociaż bez Planche może, by się jeszcze obyło, bo to rozumiem, że można nie umieć :D Tak czy siak, spodziewał bym się czegoś lepszego, bo 90% tego co było tutaj pokazanego Ja sam byłbym w stanie zrobić, a nie oszukujmy się mistrzem nie jestem... :D

Cóż wizja treningu, który ma na celu pokazanie co tak naprawdę można zrobić w tym pięknym sporcie z udziałem członków tego forum wydaje Mi się być całkiem fajna, a nawet powiem więcej - całkiem realna :D Przecież zbliżają się wakacje a i wcześniej jest sporo okazji, żeby zorganizować coś takiego, więc, jeżeli chodzi o Mnie Ja bym się pisał :D

Bo tak na prawdę Ghetto Workout Poland jako team zaczął ćwiczyć w zeszłą wiosnę. I jest to połączenie różnych grup, bo w Ghetto Workout są też goście z łodzi, którzy np. wymiatają. Też uważam, że jest to bardzo niski poziom, ale ja do tej grupy należę, więc hejtować siebie? Zamiast tego poprawiam wyniki GWP.

Przecież ten pokaz nie miał na celu prezentowania umiejętności GWP, tylko pokazanie, jak można wykorzystać ten plac do ćwicze?. Jeśli na otwarciu spora większość osób nie potrafiła się kilka razy prawidłowo podciągnąć, to poco mieli pokazywać zaawansowane triki. Pokaz umiejętności będzie na zawodach: Ghetto Workout Poland Championship 2014, który odbędzie się: 17 maja 2014. Jeśli chcecie zobaczyć lub pokazać trochę więcej zaawansowanych technik, to to będzie dobra okazja.