Gralu Napisano 1 Kwietnia 2014 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2014 Słyszeliście, w sejmie ma być głosowanie, na ustawę w sprawie zwiększenia iloście w-f w szkołach, a na tych dodatkowych w-f'ach mają być ćwiczenia do SW, poziom, ma być zależny od rodzaju szkół. A jak nie zostanie przegłosowana, będzie pisana petycja. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mcfinn Napisano 1 Kwietnia 2014 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2014 Nie wierze ze przejdzie.kasy nie ma na podstawowy sprzet to mieliby dokładać godzinę więcej i robić specjalne doszkalania kadry?miloby było ale to nie ma szans. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Siwa Napisano 1 Kwietnia 2014 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2014 To tylko POlska, głosowanie może nawet mieć ponad 50% na tak, ale co z tego jak ustawa nie przejdzie xD Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gralu Napisano 1 Kwietnia 2014 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2014 A może jakieś dofinansowanie z UE : D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mcfinn Napisano 1 Kwietnia 2014 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2014 Może 1-2 co bardziej rozwojowe szkoły zrobiły projekt a reszta przeznaczylaby kasę na remont sali,pachołeki do piłki itp w moim mieście było takie cos- dostali kasę z UE na sprzęt do korekcyjnej Ale cały rok musieli wykazywać i prowadzić zajecia.Ale to była korektcyjna:-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gralu Napisano 1 Kwietnia 2014 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2014 Siemanko : D bez obrazy ale... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mcfinn Napisano 1 Kwietnia 2014 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2014 no probs:)i tak nie znosze tego zwyczaju:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mario Napisano 1 Kwietnia 2014 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2014 Ja myślałem ze naprawde :3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gralu Napisano 2 Kwietnia 2014 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2014 i oto chodziło : D To jest polska, marzenia się tu rzadko spełniaja. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator Dynloth Napisano 2 Kwietnia 2014 Administrator Zgłoszenie Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2014 Smutna i szara rzeczywistość. ;D Ale gratuluję pomysłu. ;p Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Siwa Napisano 2 Kwietnia 2014 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2014 Haha, sama cały dzie? nabierałam ludzi i sama dałam się porobić xD Gratuluję pomysłu ^^ xD Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Flash Napisano 2 Kwietnia 2014 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2014 Taki tam żarcik okolicznościowy. :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcinv94 Napisano 2 Kwietnia 2014 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2014 haha ja też dałem się wrobić ... myślałem że nikt mnie nie wrobi a tu prosze jaką cwaniure na forum mamy xd Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gralu Napisano 2 Kwietnia 2014 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2014 MarcinV94 przesta?, bo się zarumienię ; D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator Dynloth Napisano 2 Kwietnia 2014 Administrator Zgłoszenie Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2014 Ale i tak ja byłem pierwszy i zepsułem stronę. ;D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gralu Napisano 2 Kwietnia 2014 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2014 haha, co prawda to prawda : D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi