aro400 Posted May 3, 2014 Report Share Posted May 3, 2014 W sumie nie SW ale motywuje do działania. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gralu Posted May 3, 2014 Report Share Posted May 3, 2014 kurde, nie zrobie połowy rzeczy co on Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Administrator Dynloth Posted May 3, 2014 Administrator Report Share Posted May 3, 2014 Motywacja nieziemska. Chłopak ma serce. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Goliat Posted May 4, 2014 Report Share Posted May 4, 2014 Gość od dziecka robił wszystko, aby spełnić marzenia. Wszystko się da, jeżeli tego naprawdę chcemy.:D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Reidar Posted May 4, 2014 Report Share Posted May 4, 2014 Ten filmik mi coś wyjaśnił, bardzo ważna rzecz.... Jednym z moich planów na życie jest pójscie na AWF, sko?czyć fizjoterapie, chciałem wyjechać na zachód i ZARABIAć pieniądze, taki był mój plan... Gdy myślałęm o fizjoterapii widziałem siebie na zachodzie i myślałem o pieniądzach. Ten filmik mi uświadomił, a raczej przypomniał, że praca fizjoterapeuty nie polega na zarabianiu, bo nie o to w niej chodzi. Ona polega na tym, by dawać ludziom nadzieje na spełnianie marze?. Dać im szanse wrócic do normalnego życia. Sportowiec który doznał kontuzji może powrócić do sportu dzięki fizjoterapeucie, może spełniać swoje marzenia. Nawet zwykły czlowiek, dla którego sport jest częścią życia a doznał jakiegoś urazu, np. zerwanie więzadeł, dzięki pomocy specjalisty może wrócić do ukochanego sportu. Oni nie są od brania pieniędzy, oni są od pomagania ludziom podnieść się z dna. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Siwa Posted May 4, 2014 Report Share Posted May 4, 2014 Jakiś czas temu widziałam ten filmik. Fajnie znów go sobie przypomnieć. Takich ludzi się ceni :D Są ogromną motywacją. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
zelq Posted June 23, 2014 Report Share Posted June 23, 2014 Też już raz widziałem, ale video jak najbardziej mocne. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts