Bukolcik Napisano 20 Maja 2013 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 20 Maja 2013 Witam wszystkich Jestem Krzysztof, i mieszkam w Bydgoszczy. Od 8 lat trenuję Parkour i postanowiłem że czas zacząć dbać o inne partie ciała niż tylko nogi i bardzo spodobał mi się street workour i kalistenika. Mam nadzieję że pomożecie mi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
master647 Napisano 20 Maja 2013 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 20 Maja 2013 Cześć dobrze trafiłeś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator Dynloth Napisano 21 Maja 2013 Administrator Zgłoszenie Udostępnij Napisano 21 Maja 2013 Siemka, no pewnie, że Ci pomożemy, po to jesteśmy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Quake Napisano 21 Maja 2013 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 21 Maja 2013 Witaj. :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Banan Napisano 21 Maja 2013 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 21 Maja 2013 Cześć. :] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi