Freyah Napisano 22 Maja 2014 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 22 Maja 2014 Przez około2 miesiace cwiczylem systematycznie podciaganie dipy itp Dzisiaj 1 raz próbowałem muscle up i co mnie bardzo zdziwiło udało mi się ;p Nie 1 raz lecz 8 ;p Ogromna satysfakcja ;p Teraz z pewnością nie zaprzestane ćwicze? ogromna motywacja do dalszej przygody ;DDD Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sobol Napisano 22 Maja 2014 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 22 Maja 2014 Gratuluję oby tak dalej. :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kapitan Pow3r Napisano 22 Maja 2014 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 22 Maja 2014 Graty, na 1 czy 2 ręce robiłeś ? :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tetezz Napisano 22 Maja 2014 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 22 Maja 2014 Gratulacje! Mnie też ciekawi czy na dwie ręce :D Ja miałem podobnie, nie umiałem ani jednego muscle upa, aż tu nagle 6 sztuk na dwie ręce weszło :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Freyah Napisano 22 Maja 2014 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 22 Maja 2014 2 razy na 2 rece reszte juz na 1 ;p ale obilem sobie lekko zebra lewe zabardzo sie chyba klade Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi