HardWork Posted June 13, 2014 Report Share Posted June 13, 2014 Witam wszystkich. Mam pytanie czy ktoś umiałby ułożyć jakąś dietę lub coś dla mnie? Oczywiście staram sie saremu cos zaradzić ale chyba żadnych efektów nie ma... 185cm 90 kg. Bardziej mi chodzi o wyrze¼bienie niż sama redukcja masy Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
zelq Posted June 13, 2014 Report Share Posted June 13, 2014 Może spróbuj z metodą WK, czyli jedzeniem czego chcesz aby tylko kalorie i mikroskładniki się liczyły :P Ja sam osobiście nie mam diety i nie liczę kalorii, choć mam zamiar na dniach się za to zabrać. ¯eby ułożyć dietę wystarczy tylko posiedzieć i popisać sobie ( jest cała masa poradników ), bo przecież nikt lepiej od Ciebie nie wie o twoich ulubionych potrawach i produktach Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Administrator Dynloth Posted June 14, 2014 Administrator Report Share Posted June 14, 2014 Witaj, co do diety to wystarczy to: http://uliczny-trening.pl/articles.php?article_id=17. Ewentualnie na dniach będziemy układać płatne diety. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts