HardWork Napisano 13 Czerwca 2014 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 13 Czerwca 2014 Witam wszystkich. Mam pytanie czy ktoś umiałby ułożyć jakąś dietę lub coś dla mnie? Oczywiście staram sie saremu cos zaradzić ale chyba żadnych efektów nie ma... 185cm 90 kg. Bardziej mi chodzi o wyrze¼bienie niż sama redukcja masy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zelq Napisano 13 Czerwca 2014 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 13 Czerwca 2014 Może spróbuj z metodą WK, czyli jedzeniem czego chcesz aby tylko kalorie i mikroskładniki się liczyły :P Ja sam osobiście nie mam diety i nie liczę kalorii, choć mam zamiar na dniach się za to zabrać. ¯eby ułożyć dietę wystarczy tylko posiedzieć i popisać sobie ( jest cała masa poradników ), bo przecież nikt lepiej od Ciebie nie wie o twoich ulubionych potrawach i produktach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator Dynloth Napisano 14 Czerwca 2014 Administrator Zgłoszenie Udostępnij Napisano 14 Czerwca 2014 Witaj, co do diety to wystarczy to: http://uliczny-trening.pl/articles.php?article_id=17. Ewentualnie na dniach będziemy układać płatne diety. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi