Gość nasu Napisano 30 Lipca 2014 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 30 Lipca 2014 Siemka Pytanie moze z innej beczki. Ktos moze z was mial i nosil buty Vibram-Fivefingers Buty z palcami ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Quake Napisano 30 Lipca 2014 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 30 Lipca 2014 Ja nie miałem okazji ale chyba nie sprawdza sie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Reidar Napisano 30 Lipca 2014 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 30 Lipca 2014 Widzialem tylko po filmach jak to nosza, a tak to nie mialem okazji nawet zobaczyc na własne oczy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karamba Napisano 30 Lipca 2014 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 30 Lipca 2014 to sie sprawdza chyba tylko tam gdzie najlepiej miec gole stopy i czuc grunt, a tak to chyba slabo, w sumie to nie mam pojecia :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rozwiązanie hodor Napisano 30 Lipca 2014 Rozwiązanie Zgłoszenie Udostępnij Napisano 30 Lipca 2014 Mój trener personalny mial te buty na siłowni, zachwalał je sobie . Ogolnie smiesznie wygladaja, maly "murzyek" z 150cm wzrostu i tyle samo w klacie i te buty.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość nasu Napisano 31 Lipca 2014 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 31 Lipca 2014 No Nic trzeba zbierac kase na kapcie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi