zelq Napisano 18 Września 2014 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 18 Września 2014 Witajcie, zamierzam sobie kupić kreatynę. Padło już na jabłczan, tylko mam problem, nie wiem mianowicie którą wybrać. Chodzi o cenę, są trochę drogie. Znalazłem całkiem niezłą ( na dole zlinkuje ), lecz jest tam tylko 250g i na dobry cykl 8 tygodniowy nie starczy. Ale, ale! Zostało mi z tamtego roku 61 tabletek monohydratu w których jest jak przeliczyłem 170g kreatyny. Wychodzi ogólnie 420g, czy to starczy, i jak mógł bym je łączyć? kreatyna: http://www.sfd.pl/sklep/Trec_CM3_POWDER_-opis27196.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcinv94 Napisano 18 Września 2014 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 18 Września 2014 pisz do eksperta tutaj z forum ... nie dość że taniej to jeszcze Ci wszystko wyjaśni co i jak... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karamba Napisano 18 Września 2014 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 18 Września 2014 zapowiada sie ofensywne masowanko haha Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zelq Napisano 18 Września 2014 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 18 Września 2014 Chcę przede wszystkim siły :D Ale dobrą masą nie pogardzę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SkyWay Napisano 18 Września 2014 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 18 Września 2014 zelq ja miałem tą krete co Ty chcesz kupić i jakoś nie widziałem efektów po niej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zelq Napisano 18 Września 2014 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 18 Września 2014 Hm, to co polecisz ;p ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi