Gość nasu Napisano 19 Września 2014 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 19 Września 2014 Witam Pytanie odnośnie śniadania. Wiadomo najważniejszy posiłek w ciągu dnia można tak powiedzieć. Co polecacie na dobre śniadanie? Próbowałem owsianki na mleku i wodzie ale to jednak nie dla mnie Czym najlepiej zastąpić taka owsiankę ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zelq Napisano 19 Września 2014 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 19 Września 2014 Wiesz co, spróbuj może sobie tą owsiankę jakoś udoskonalić. Ja wrzucam suche chipsy bananowe z tesco, ale lepiej wysuszyć samemu bo taniej. Smak o wiele lepszy. Teraz jak mi się skonczyły to też nie mam ochoty na zwykłą :P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JedenSzescTrzy Napisano 19 Września 2014 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 19 Września 2014 Ja bym Ci polecio placuszki owsiane. Zajebiste sniadanie , kalorie mozna nabic w prosty sposob Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
m4lusz3k Napisano 19 Września 2014 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 19 Września 2014 Omlet z mielonymi płatkami owsianym(możesz dodać rodzynki czy co tam lubisz)i,jajecznica z pieczywem brązowym,zwykłe płatki jak Ja(:DDD),jak kolega wyżej napisał placuszki owsiane(2jajka i banan wychodzi jakieś 5-6placuszków) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Reidar Napisano 19 Września 2014 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 19 Września 2014 Ten omlecik dobra sprawa, polecam. Ja rzucałem osobiście jeszcze banana i jabłko + cynamom. Smak ma dobry, nie powiem. :P Znalazłem kiedyś taki artykuł: http://www.menshealth.pl/dieta/Szybkie-sniadanie-na-7-sposobow,3349,2 Może coś dla siebie tu znajdziesz. :P Osobiście z tego jadałem nalesniczki z masłem orzechowym i mleczkiem. Mniami. Ale 2 naleśniki mi nie wystarczały nigdy. ;< Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JedenSzescTrzy Napisano 19 Września 2014 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 19 Września 2014 Masz tu przepis na placki 10 lyzek owsianych 2 lyzki miodu 3 jajka Cynamon Rodzynki Wszystko mieszasz w misce , dajesz z garstke rodzynek , platki najpierw zalej woda goroca , i jak Ci masa wyjdzie wrzuc na patelnie , tylko takie placki nie za grube rob , 2 min z jednej strony potem minjtka i gotowe :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość nasu Napisano 19 Września 2014 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 19 Września 2014 Ostro zainteresowały mnie te placki owsiane jutro pierwsze próby zrobienia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mcfinn Napisano 19 Września 2014 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 19 Września 2014 kasze sa fajna alternatywa dla owsianki,jaglana,gryczana,peczak etc jak kto lubi sniadanie:) ja codziennie jaglana ze smieciami i miodem:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość nasu Napisano 20 Września 2014 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 20 Września 2014 Dzisiaj przetestowane placki owsiane i do tego dżem. dają rade i fajnie zapychają i nie są tak czasochłonne Wybrałem taką opcję placków : 1 jabłko 1 jajko 2 łyżki mąki pszennej 2 łyżki płatków owsianych 2 łyżki otrębów pszennych 1 łyżka proszku do pieczenia trochę cynamonu Jabłko na tarce mieszamy z resztą i smażymy na odrobinie oleju. Oczywiście po usmażeniu odsączamy na papierowym ręczniku zbędny olej i jemy z dżemem :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi