phantom354 Napisano 21 Września 2014 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 21 Września 2014 Witam Æwicze streetworkout ponad miesiąć. Chciałbym kupić jakiiś suplement dzieki któremu zamienie tłuszcz na mięśnie . Codziiennie pracuje i po pracy ćwicze. Dodam że dużo jem i nie mam żadnej diety narazie. Co polecacie ? Link do mojego planu : http://www.uliczny-trening.pl/forum/viewthread.php?thread_id=2611 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zelq Napisano 21 Września 2014 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 21 Września 2014 Jeszcze nie wymyślili czegoś takiego żeby zamieniać tłuszcz na mięśnie Tak to by się siedziało i jadło co się chce, same niezdrowe hamburgery, a pó¼niej PYK odżyweczka i jesteś kox ( chociaż może kiedyś :P ). Spalając tłuszcz uwydatniasz mięśnie które się pod nim znajdują, w ten oto sposób bardziej je widać. Więc jeśli chodzi Ci o to, to poświęć troszkę czasu na ułożenie sobie diety z minusowym balansem kalorycznym bodajże i chudnij. Chyba że chcesz prościej to kup spalacz tłuszczu, który na pewno pozytywnie w gruncie rzeczy na Twoim ogani¼mie się nie odbije. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
phantom354 Napisano 22 Września 2014 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 22 Września 2014 Diety na razie nie planuje, może w okresie zimowym. A nie ma czegoś takiego co się dobrze odbije na moim organizmie ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karamba Napisano 22 Września 2014 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 22 Września 2014 nie powiedziałbym, że jakiekolwiek ofensywne chemiczne uderzenie na normalne walory naszego ciała bedzie zdrowe. Za to mozesz cwiczyc i jesc odpowienio tak, zeby schudnac, bo napewno sie da Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zelq Napisano 22 Września 2014 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 22 Września 2014 A jeszcze fajnie by było jakbyś coś o sobie więcej napisał: wzrost, waga, czy chcesz nabrać masy mięśniowej czy schudnać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
m4lusz3k Napisano 22 Września 2014 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 22 Września 2014 Dieta,ćwiczenia,cardio. Tym spalisz sobie tłuszcz i będziesz mieć mięśnie Nie za szybko na jakieś suple? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
phantom354 Napisano 22 Września 2014 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 22 Września 2014 Moje parametry są w tym linku http://www.uliczny-trening.pl/forum/viewthread.php?thread_id=2611 Chciałbym schudnąć z tłuszczu ale żeby równocześnie mięśni mi nie spadły Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zelq Napisano 22 Września 2014 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 22 Września 2014 Dział w Twoim linku jest dostępny tylko dla użytkowników PREMIUM, nie wszyscy mają tam wgląd Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
phantom354 Napisano 22 Września 2014 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 22 Września 2014 Sorry nie wiedziałęm Moje parametry: Wiek: 22 Wzrost: 173 cm Waga: 75 kg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zelq Napisano 22 Września 2014 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 22 Września 2014 No więc, ja proponuje Ci tak jak napisałem wcześniej. Dobra dieta której uwierz że będziesz zawdzięczał około 70% sukcesu ( ułożenie nie jest trudne, po prostu trzeba poczytać trochę o tym i owym + normalne treningi i do tego aeroby, np. bieganie. Do 20 min biegania spalają się węglowodany, pó¼niej zaczynają się palić tłuszcze. Dlatego trening aerobowy powinien wynosić od 20 min przynajmniej, ja biegałem 40. Mięśni też Ci ubędzie ale nie zrażaj się, w stosunku do tłuszczy jest to naprawdę mała ilość Taka tylko informacja dla Ciebie. Mam nadzieję że pomogłem. Chłopaki z forum na pewno coś dopiszą jeśli czegoś zapomniałem dodać :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi