Owner Napisano 7 Października 2014 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 7 Października 2014 Siemanko, znalazłem taką fotkę i obiło mi się o uszy, że ćwiczy SW. Jest to ktoś kto nagrywa, lub jest osobą znaną? :D Bo spodobało mi się jego nabicie mięsa. :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maverick Napisano 7 Października 2014 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 7 Października 2014 Jest to chyba olimpijczyk w gimnastyce sportowej ale pewności nie mam:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tetezz Napisano 7 Października 2014 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 7 Października 2014 Jak na gościa od gimnastyki to ma chyba dość dużą masę... Sylwetka prawie jak u kulturysty ^^ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Owner Napisano 7 Października 2014 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 7 Października 2014 Hmm poszukam ale dalej nie wiele mi to pomaga :< Ale chłopak jak czołg jest :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maverick Napisano 7 Października 2014 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 7 Października 2014 tetezz napisał(a): Jak na gościa od gimnastyki to ma chyba dość dużą masę... Sylwetka prawie jak u kulturysty ^^ gdzieś wyczytałem że to zdjęcie przeszło przez Photoshopa i że jest to zdjęcie w originale ale nie znalazłem:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Skrobot Napisano 7 Października 2014 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 7 Października 2014 Siema.prosze o jakas rozpiske podstawowa aby sie jakos wczuc w street workout.. przed splitem zeby jakos sie przyzwyczaic , na jakis krotki okres:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi