kwon01 Napisano 18 Czerwca 2013 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 18 Czerwca 2013 Mam na imię Paweł, jestem z Nowego Sącza:) Street Workout trenuje od 3 miesięcy, od ponad 3 lat trenuje mieszane sztuki walki, należę do grupy o nazwie Street Workout Nowy Sącz, Astral Team Nowy Sącz i klubu Halny Nowy Sącz:D życzę wszystkim osiągnięcia sukcesu w SW, mam nadzieje że ten sport kiedyś będzie częściej wybierany od siłowni i dzięki temu w naszym kraju powstanie wiele placy do treningów:) POKóJ Z WAMI WORKOUT-owcy :D Pozdro :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Turkles Napisano 18 Czerwca 2013 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 18 Czerwca 2013 siema ;D Powodzenia w dalszym treningu ;D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator Dynloth Napisano 19 Czerwca 2013 Administrator Zgłoszenie Udostępnij Napisano 19 Czerwca 2013 Witaj i życzę powodzenia w osiąganiu sukcesów. Jeżeli jesteś właścicielem tej grupy SW, to przeczytaj ten artykuł: http://www.uliczny-trening.pl/articles.php?article_id=16 Pozdrawiam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Quake Napisano 19 Czerwca 2013 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 19 Czerwca 2013 Witaj witaj. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Banan Napisano 19 Czerwca 2013 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 19 Czerwca 2013 Elo ;p Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi