OnePassion Posted March 16, 2015 Report Share Posted March 16, 2015 Witam wszystkich, na imię mam Michał (99 rok), Street Workout ćwiczę od sierpnia 2013, poza tym od zawszę byłem "aktywny fizycznie", biegałem, trochę trenowałem zapasy, "przelotem" BJJ. Mieszkam na wsi, to zawsze ruch jest :D. No więc jeśli chodzi o osiągnięcia w SW, to potrafię Fronta, Backa, muscle upy, trochę HS. Podciągnięć ~30, pełne, z zatrzymaniem na dole. Te łatwiejsze ćwiczenia to wykonam, ale trudniejsze (ogólnie figur) to zacząłem się uczyć od bardzo niedawna i przyszło dość szybko, widocznie baza dobra była :P. Więc teraz bardziej przykładam się do "Skilla" i będzie zajebiście :D . Pozdrawiam i liczę na miłą współpracę, z fartem i siłą ! Pozdro 2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zamer Posted March 16, 2015 Report Share Posted March 16, 2015 Witamy na forum :D widzę. że zaczynasz przygodę dobrze przygotowany:D pogratulować i życzyć powodzenia:D Zakładaj dziennik i zdawaj relację ze swoich treningów, na pewno będziemy zaglądać :D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
karamba Posted March 16, 2015 Report Share Posted March 16, 2015 Siemaaa Powodzenia i progresu :-D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sławek Posted March 16, 2015 Report Share Posted March 16, 2015 Eloo :D powodzenia :D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
OnePassion Posted March 16, 2015 Author Report Share Posted March 16, 2015 Dzięki za miłe słowa :D Zamer, przygodę juz dawno zacząłem :D, tylko że udzielałem się na innym forum, tym "oficjalnym" SWP, a że tam coraz ciszej, to wpadłem tu :P ( dostałem meila, bo miałem wcześniej konto Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tiger Posted March 16, 2015 Report Share Posted March 16, 2015 Witaj i powodzenia! :D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
nasu Posted March 17, 2015 Report Share Posted March 17, 2015 Witam Z fartem i do przodu :D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Administrator Dynloth Posted March 17, 2015 Administrator Report Share Posted March 17, 2015 Witaj w rodzinie. Oficjalnym forum żadne nie jest, aktualnie nikt nie zarejestrował działalności SW, ja do tego dążę, ale potrzeba czasu, większej ilości sponsorów i współpracy z innymi firmami. Forum SWP stworzył Trec, który aktualnie sponsoruje, można powiedzieć "wszystkich". Tak, czy tak mam nadzieję że u Nas Ci się spodoba i że zostaniesz już z nami. Powodzenia! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sławek Posted March 17, 2015 Report Share Posted March 17, 2015 Siema :-D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gralu Posted March 18, 2015 Report Share Posted March 18, 2015 Siema!!! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pevniak. Posted March 20, 2015 Report Share Posted March 20, 2015 JOŁ ! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts