OnePassion Napisano 16 Marca 2015 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 16 Marca 2015 Witam wszystkich, na imię mam Michał (99 rok), Street Workout ćwiczę od sierpnia 2013, poza tym od zawszę byłem "aktywny fizycznie", biegałem, trochę trenowałem zapasy, "przelotem" BJJ. Mieszkam na wsi, to zawsze ruch jest :D. No więc jeśli chodzi o osiągnięcia w SW, to potrafię Fronta, Backa, muscle upy, trochę HS. Podciągnięć ~30, pełne, z zatrzymaniem na dole. Te łatwiejsze ćwiczenia to wykonam, ale trudniejsze (ogólnie figur) to zacząłem się uczyć od bardzo niedawna i przyszło dość szybko, widocznie baza dobra była :P. Więc teraz bardziej przykładam się do "Skilla" i będzie zajebiście :D . Pozdrawiam i liczę na miłą współpracę, z fartem i siłą ! Pozdro 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zamer Napisano 16 Marca 2015 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 16 Marca 2015 Witamy na forum :D widzę. że zaczynasz przygodę dobrze przygotowany:D pogratulować i życzyć powodzenia:D Zakładaj dziennik i zdawaj relację ze swoich treningów, na pewno będziemy zaglądać :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karamba Napisano 16 Marca 2015 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 16 Marca 2015 Siemaaa Powodzenia i progresu :-D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sławek Napisano 16 Marca 2015 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 16 Marca 2015 Eloo :D powodzenia :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
OnePassion Napisano 16 Marca 2015 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 16 Marca 2015 Dzięki za miłe słowa :D Zamer, przygodę juz dawno zacząłem :D, tylko że udzielałem się na innym forum, tym "oficjalnym" SWP, a że tam coraz ciszej, to wpadłem tu :P ( dostałem meila, bo miałem wcześniej konto Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tiger Napisano 16 Marca 2015 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 16 Marca 2015 Witaj i powodzenia! :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nasu Napisano 17 Marca 2015 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 17 Marca 2015 Witam Z fartem i do przodu :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator Dynloth Napisano 17 Marca 2015 Administrator Zgłoszenie Udostępnij Napisano 17 Marca 2015 Witaj w rodzinie. Oficjalnym forum żadne nie jest, aktualnie nikt nie zarejestrował działalności SW, ja do tego dążę, ale potrzeba czasu, większej ilości sponsorów i współpracy z innymi firmami. Forum SWP stworzył Trec, który aktualnie sponsoruje, można powiedzieć "wszystkich". Tak, czy tak mam nadzieję że u Nas Ci się spodoba i że zostaniesz już z nami. Powodzenia! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sławek Napisano 17 Marca 2015 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 17 Marca 2015 Siema :-D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gralu Napisano 18 Marca 2015 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 18 Marca 2015 Siema!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pevniak. Napisano 20 Marca 2015 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 20 Marca 2015 JOŁ ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi