Jump to content
Workout Athletes

No to siema;D

Goodking
 Share

Recommended Posts

• Replies 18
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Efekty są niesamowite szczerze mówiąc, teraz muszę wrócić bo mam tydzie? przerwy. jakoś trudno się odnale?ć. Czekam na pewną propozycję planu treningowego dla mnie. Ale efekty mam. może mam 15 lat, lecz chcę trenować bardzo długo i nie zamierzam przerywać.

Moim zdaniem przerwa w treningu jest nawet wskazana. Ja co jakiś czas, kiedy jeszcze nie ćwiczyłem treningu, który aktualnie ćwiczę to robiłem sobie od 1 - 2 tygodni przerwy. Mięśnie fajnie na to reagują, odpoczną. Ja też miałem dość długą przerwę w ćwiczeniach: chorowałem, potem problemy zdrowotne - bolał mnie brzuch w okolicach wątroby i nikt nie wiedział o co kaman, a akurat dostałem nowy plan od Dynlotha. Nawet nie wiesz jak to mnie wkurwiało, że nie mogłem ćwiczyć. Już jest ok, tak myślę, więc przykładam się i czuję że będzie dobrze ;D

A ta stronka całą to mi się bardzo podoba. Fajni ludzie wiedzą o co chodzi, przydałby się jakiś weteran tego sportu ;D Ale nie mam z kim ćwiczyć i czasem mam taką nie chęć. Sprzęt cały na podwórku, zrobiłem kilka dni temu drążek jest super i do dipów poręcze też jeszcze podłoże przygotuję i będzie niezły placyk;) A w ogóle wklej niedługo zdj z miejsca ćwicze? i jak wyglądam ;D

• Administrator

Witaj! Ok, więc czekamy na foto. ;P Wiem coś o treningach samemu bo ćwiczyłem tak na siłce 1,5 roku. ;d Czasami brakowało motywacji, ale mi pomagała muzyka i filmiki ze SW. Jak masz jakieś pytania to śmiało, mam nadzieję, że odpowiemy Ci na wszystkie.