Goodking Posted June 22, 2013 Report Share Posted June 22, 2013 To ja mam na imię Patryk, mam jakieś 15 lat. Pochodzę z okolic Suwałk. Street workout bardzo mnie zainteresował kilka miesięcy temu dokładnie jakieś 6 . Od wtedy ćwiczę. Mam kilka pyta? na, które myślę, że dostane odpowiedz. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Quake Posted June 22, 2013 Report Share Posted June 22, 2013 No siema, jak najbardziej, mamy odpowiedzi na wszystkie pytania. :D Powodzenia i trzymaj tak dalej. Jak cwiczysz 6 miesięcy, to efekty już jakieś są, co nie? :D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Turkles Posted June 22, 2013 Report Share Posted June 22, 2013 Witaj nasz 60-ty użytkowniku :D Też od niedawna zaczynałem SW i po kilku treningach już widzę efekty swojej pracy, więc na pewno się nie zawiedziesz:D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Goodking Posted June 22, 2013 Author Report Share Posted June 22, 2013 Efekty są niesamowite szczerze mówiąc, teraz muszę wrócić bo mam tydzie? przerwy. jakoś trudno się odnale?ć. Czekam na pewną propozycję planu treningowego dla mnie. Ale efekty mam. może mam 15 lat, lecz chcę trenować bardzo długo i nie zamierzam przerywać. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Turkles Posted June 22, 2013 Report Share Posted June 22, 2013 Moim zdaniem przerwa w treningu jest nawet wskazana. Ja co jakiś czas, kiedy jeszcze nie ćwiczyłem treningu, który aktualnie ćwiczę to robiłem sobie od 1 - 2 tygodni przerwy. Mięśnie fajnie na to reagują, odpoczną. Ja też miałem dość długą przerwę w ćwiczeniach: chorowałem, potem problemy zdrowotne - bolał mnie brzuch w okolicach wątroby i nikt nie wiedział o co kaman, a akurat dostałem nowy plan od Dynlotha. Nawet nie wiesz jak to mnie wkurwiało, że nie mogłem ćwiczyć. Już jest ok, tak myślę, więc przykładam się i czuję że będzie dobrze ;D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Goodking Posted June 22, 2013 Author Report Share Posted June 22, 2013 A ta stronka całą to mi się bardzo podoba. Fajni ludzie wiedzą o co chodzi, przydałby się jakiś weteran tego sportu ;D Ale nie mam z kim ćwiczyć i czasem mam taką nie chęć. Sprzęt cały na podwórku, zrobiłem kilka dni temu drążek jest super i do dipów poręcze też jeszcze podłoże przygotuję i będzie niezły placyk;) A w ogóle wklej niedługo zdj z miejsca ćwicze? i jak wyglądam ;D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Administrator Dynloth Posted June 22, 2013 Administrator Report Share Posted June 22, 2013 Witaj! Ok, więc czekamy na foto. ;P Wiem coś o treningach samemu bo ćwiczyłem tak na siłce 1,5 roku. ;d Czasami brakowało motywacji, ale mi pomagała muzyka i filmiki ze SW. Jak masz jakieś pytania to śmiało, mam nadzieję, że odpowiemy Ci na wszystkie. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Goodking Posted June 22, 2013 Author Report Share Posted June 22, 2013 Pytanie to mam takie czy lepiej jest robić ćwiczenia seriami czy tak maksy i trzy kolejki np. ;D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Administrator Dynloth Posted June 22, 2013 Administrator Report Share Posted June 22, 2013 Zależy jaki chcesz osiągnąć cel, a poprzez maksy możesz "poprzypalać" mięśnie. ;p Ja proponuję na przyrost tkanki tłuszczowej od mniejszej ilości do większej. Np. 10/12/14 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Goodking Posted June 22, 2013 Author Report Share Posted June 22, 2013 A no to nie?le. Ja na kupywałem witamin bo byłem nie wyspany i brakowało mi magnezu np.:D teraz tylko czekam na plan i otwieram dziennik;) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Administrator Dynloth Posted June 22, 2013 Administrator Report Share Posted June 22, 2013 Plan już zrobiony, więc możesz zaczynać ćwiczyć ten piękny sport. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Administrator Dynloth Posted June 22, 2013 Administrator Report Share Posted June 22, 2013 A jakie witaminy kupiłeś? ;p Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Goodking Posted June 23, 2013 Author Report Share Posted June 23, 2013 Magnez, b6, A, D ;D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Quake Posted June 23, 2013 Report Share Posted June 23, 2013 Sklepy z odzywkami oferują fajne połączenie witamin to z Olimpu. Nie pamiętam nazwy ale były ok. :D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
tedzio12 Posted June 23, 2013 Report Share Posted June 23, 2013 Tez z takich korzystam jednak tam jest masa witamin ;D a kosz jakies 20 zł ;p Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Administrator Dynloth Posted June 23, 2013 Administrator Report Share Posted June 23, 2013 Dokładnie, a co z tego, że są 3 razy większe od zwykłych kapsułek. ;p I masz dwa kolory: niebieski i biały. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Goodking Posted June 23, 2013 Author Report Share Posted June 23, 2013 Biorę je, ponieważ niechcę zaczynać pić kawy bo zaspany chodzę:D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Administrator Dynloth Posted June 23, 2013 Administrator Report Share Posted June 23, 2013 Ale z braku Magnezu łapały by Cię skurcze, więc dobrze je brać bo skutków ubocznych nie ma. ;p Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Administrator Dynloth Posted June 23, 2013 Administrator Report Share Posted June 23, 2013 Ale z braku Magnezu łapały by Cię skurcze, więc dobrze je brać bo skutków ubocznych nie ma. ;p Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts