Jump to content
Workout Athletes

pare pytań ! sprzęt i progress

Kiepski
 Share

Go to solution Solved by Gralu,

Recommended Posts

Siemano panowie i panie ! Mam ważne pytanie  .. no kilka pytan

1.Jak sie nazywa drazek ktory jest za zwyczaj drozszy od rozporowego i ma mozliwosc roznych chwytow ?

2.jak sie nazywaja te kułka co mozna na nich robic podciaganie (dokladna nazwa )

3.Wczoraj zrobilem trening street workout , rozne rodzaje pompek itd.. Kurcze problem jest. Wcale nie czuje ze cwiczylem A naprawde robilem rozne rodzaje pompek w duzej ilosci i oczywiscie z poprawną techniiką ! Na przyklad pompki diamentowe 22/15/12 .. zakwasów 0 . A na silowni mialem do tej pory na trajcepsie zakwasy . No kurcze co jest ? czy trening sw nie bedzie za lekki dla mnie juz teraz ? No co robic ,czekam na odpwowiedzi !

• Replies 2
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Share

• Recently Browsing   0 members

No registered users viewing this page.

• Similar Content

• By YoMen
      1. Wiek; - 18, za pół roku 19
      2. Waga; - 72
      3. Wzrost; - 193
      4. Maksymalna ilość pompek; - 28
      5. Maksymalna ilość dipsów; - Brak możliwości robienia klasycznych dipów, mogę zamiast tego przykładowo robić szwedzkie
      6. Maksymalna ilość podciągnięć; - Brak możliwości ćwiczenia z drążkiem
      7. Maksymalna ilość przysiadów; - 47
      8. Maksymalna ilość brzuszków; - 31
      9. Ile treningów w ciągu tygodnia; - 4 razy w tygodniu: poniedziałek, środa, piątek, sobota/niedziela
      10. Jakie partie mięśniowe chcesz trenować; - Głównie górne partie ciała
      11. Jaki jest Twój cel; - Przede wszystkim MASA, tak do 85kg chociażby, a także nauka handstandu (przy ścianie umiem dość długo, bez niej czasami wyjdzie parę sekund, lecz po chwili padam
      12. Dodaj zdjęcie swojej obecnej formy; - Poniżej
      13. Dodatkowe informacje ode mnie - Posiadam hantle, ławkę prostą z możliwością regulacji oraz modlitewnikiem, sztangę prostą oraz gryf mocno łamany (oczywiście + obciążenie) oraz jakąś ławkę skośną do robienia brzuszków (zdjęcie niżej),  aczkolwiek nie wiem, czy lepiej robić na niej, czy klasycznie

• Create New...