Nick Posted June 26, 2013 Report Share Posted June 26, 2013 Mikołaj, rdzenny Poznaniak (choć podróżujący tyle, że za dom uważam cały świat), lat 26. Strona znaleziona przypadkiem, w trakcie poszukiwa? kolejnych trudności do przezwyciężenia. Z zawodu artysta. Akrobatyka powietrzna, pokazy ta?ca z Ogniem, żonglerka, itepe. Poszukiwania spowodowane ciągłą chęcią doskonalenia się w tym co robię i pokonywania kolejnych rzeczy uważanych za "niemożliwe". Ponadto siła i gibkość nabyta w SW przyda się przy akrobatyce powietrznej i klasycznej. Co jeszcze? Pasje - sztuka uliczna, fotografia, akrobatyka, motocykle, pływanie, zdrowy tryb życia... Dużo tego. I lubię smoki. I czekoladę. I lody truskawkowe domowej roboty. Pozdrawiam wszystkich! M. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Turkles Posted June 26, 2013 Report Share Posted June 26, 2013 HEY! :D Witaj witaj :D życzę Ci dużo motywacji do ćwicze? owocnych treningów :D Baw się z nami dobrze :D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sobol Posted June 26, 2013 Report Share Posted June 26, 2013 Siemaneczko ;D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Goodking Posted June 26, 2013 Report Share Posted June 26, 2013 No cześć:D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Banan Posted June 27, 2013 Report Share Posted June 27, 2013 Witaj, ciekawe masz zainteresowania. ;] W Akrobacji długi siedzisz? ;p Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nick Posted June 27, 2013 Author Report Share Posted June 27, 2013 Samą akrobatyką powietrzną zajmujemy się (wraz z moją narzeczoną) od początku tego roku. Ogie? z kolei od 9 lat Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
tedzio12 Posted June 27, 2013 Report Share Posted June 27, 2013 Pasja dzielona z małżonką to największe dobro! <3 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Administrator Dynloth Posted June 27, 2013 Administrator Report Share Posted June 27, 2013 ¦wietnie, gratuluję. Skąd ta pasja? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nick Posted July 1, 2013 Author Report Share Posted July 1, 2013 Jakoś od zawsze byłem piromanem. Nawet mnie z gimnazjum wywalili za podpalenie. ^^ No i tak jakoś poszło, że z zainteresowania zrobiłem pracę. Jeśli chodzi o akrobatykę to po prostu naturalna kolej rzeczy. Coraz więcej zainteresowa? i pasji. No i kaloryfer lepiej wygląda podczas występów niż bojler. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Max Posted July 1, 2013 Report Share Posted July 1, 2013 Też tak myślę. A to szkołę chciałeś wysłać w kosmos? xD Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Marcin Posted July 1, 2013 Report Share Posted July 1, 2013 Witaj, to tylko podpalenie. Niech się cieszą, że budynek jeszcze stoi. ;p Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts