Shogun85 Napisano 27 Czerwca 2013 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 27 Czerwca 2013 Mam na imię łukasz, obecnie mieszkam w Górze Kalwarii, wychowywałem się w Warszawie. Mam 28 lat, trenowałem do tych czas w różnych momentach mojego życia Judo, Kick-Boxing, Taekwondo (tak dla czystej przyjemności ruchu) i uczęszczałem na siłownię (tu miałem podejście bardziej zciśnieniowane ;-) ). W ostatnim czasie tylko siłownia. Obecnie przechodzę rekonwalescencję po pęknięciu kości przedramienia, i noszę się z zamiarem porzucenia siłowni na rzecz SW. Mam nadzieję na waszą pomoc, tak przy opracowaniu treningu, jak i w przyszłości może przy założeniu własnej grupy SW. Pozdrawiam Wszystkich i powodzenia... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator Dynloth Napisano 27 Czerwca 2013 Administrator Zgłoszenie Udostępnij Napisano 27 Czerwca 2013 Witaj! Początkujący nie jesteś, więc będzie łatwiej zacząć. Możesz liczyć na Naszą pomoc. I jak z przedramieniem, już lepiej? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Turkles Napisano 27 Czerwca 2013 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 27 Czerwca 2013 Hej :D Miłych treningów i powodzenia w spełnianiu swoich celów :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Quake Napisano 28 Czerwca 2013 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 28 Czerwca 2013 Elo ;p Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shogun85 Napisano 28 Czerwca 2013 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 28 Czerwca 2013 Dzięki za dobre słowa, przedramię powoli się goi... 8.07 mam prześwietlenie kontrolne a potem już z górki... ;-) Mam nadzieję, że te parę latek różnych ćwicze? mi pomoże... Na razie nie będę wam zawracał gitary planami treningowymi bo i tak nie mógłbym ich realizować... Ale spokojnie na wszystko przyjdzie pora... Na razie edukuję się za pomocą YouTuba... ;-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator Dynloth Napisano 28 Czerwca 2013 Administrator Zgłoszenie Udostępnij Napisano 28 Czerwca 2013 Znaczy się czysta teoria. A to w jaki sposób uszkodziłeś przedramię? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Goodking Napisano 29 Czerwca 2013 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 29 Czerwca 2013 witam, to dodatkowa motywacja dla nas na przykład, że człowiek po takiej kontuzji chcę wrócić do ćwicze? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator Dynloth Napisano 29 Czerwca 2013 Administrator Zgłoszenie Udostępnij Napisano 29 Czerwca 2013 Racja. Determinacja i chęć dążenia do celu jest. Możemy brać z Ciebie przykład. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shogun85 Napisano 12 Lipca 2013 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 12 Lipca 2013 Siema, nie było mnie jakiś czas ale wróciłem... ;-) Dynloth, przedramię popsułem podczas brawurowej jazdy na rowerze... Pamiętajcie, szybka jazda i piach na ścieżce rowerowej to nie tylko efektowne pokonywanie zakrętów z poślizgiem... ;-) Gips już zdjęty... Jeszcze tylko chwila rehabilitacji i wracamy do ćwicze?... Najpierw odbudowa formy a potem praca progresywna... Jak tylko się ogarnę i wszystko poukładam to zacznę Was gnębić o plany treningowe porady itd. A może jeśli mi pozwolicie wpadnę na jakiś wspólny trening... ;-) Pozdrawiam i do usłyszenia... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Quake Napisano 12 Lipca 2013 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 12 Lipca 2013 Witaj ponownie. Szybko zbieraj sił i cały czas do przodu. Takie ekstremalne jazdy rowerowe fajna sprawa, tylko niebezpieczna. ;p Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator Dynloth Napisano 13 Lipca 2013 Administrator Zgłoszenie Udostępnij Napisano 13 Lipca 2013 Ja też śmigałem ekstremalnie rowerkiem ale po torze krossowym, szło dobrze, oprócz siniaków i poobcieranej skóry nic nie było. ;p Pewnego dnia ze zbyt dużego wyskoku rower nie wytrzymał i tak sko?czyła się moja kariera. ;p Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi