Trip Napisano 26 Września 2015 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 26 Września 2015 Sami zobaczcie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator Dynloth Napisano 27 Września 2015 Administrator Zgłoszenie Udostępnij Napisano 27 Września 2015 Aż nie miło patrzeć. xd Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
koksym Napisano 9 Października 2015 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 9 Października 2015 Krawowo. Ja tam nigdy nie byłem zwolennikiem BMX, ale to co zobaczyłem to mnie zniechęciło na zawsze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Trip Napisano 9 Października 2015 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 9 Października 2015 Nie ma to jak nasz bezpieczny Street Workout Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
koksym Napisano 20 Października 2015 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 20 Października 2015 A nie jest bezpieczny? Mi się nigdy nic nie przytrafiło podczas ćwiczeń. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FarGoo Napisano 20 Października 2015 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 20 Października 2015 łooo Koksym to wszystko przed tobą ja najbardziej bolsenu upadek doznałem jak przeskakiwałem na 2 stronę poprzeczki i przychaczyłem nogą i cięszę się że mam placyk na piasku bo ciężko by było z twarzą a tak to tylko najdałem się piachu i odcechiało mi sie na ten dzień ćwiczyć:D 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator Dynloth Napisano 20 Października 2015 Administrator Zgłoszenie Udostępnij Napisano 20 Października 2015 Ja też wiele razy upadłem, stłuczone kostki, piszczele, zbita pięta, ale i tak kocham ten sport. 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator Dynloth Napisano 14 Stycznia 2021 Administrator Zgłoszenie Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2021 Pytanie zostało rozwiązane, lub wyjaśnione. - Temat zostaje zamknięty. Jeśli są jakiekolwiek wątpliwości, pytania proszę o założenie nowego tematu. Wszelkie uzasadnione reklamacje/pretensje/sugestie/rady przyjmuje ekipa forum. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi