Jump to content
Workout Athletes

termo bielizna

karamba
 Share

Recommended Posts

http://www.decathlon.pl/C-714205-bielizna-termoaktywna

uprzedzajac odpowiedzi ze lepiej zainwestowac w cos lepszego, poprostu wygralem kiedys bon na 200 zl  do decathlonu i musze go z sfinalizowac 

ktos moze juz cos posiadal z produktow pozywzej, cos poleca szczegolnie ?

i tak juz z wyzszej polki, jakie marki polecacie, a najlepiej konkretne modele tiszertów typu druga skóra - mocno grzeje, chroni przed zimnem, swietnie przylega a nie krepuje ruchow - i tak w granicy do 150zl  slyszalem o smmash under armor i surge - moze cos z tego ? wzornictwo koszulki kwestią drugorzędną 

• Lubię to 2

jak masz 200zł to wydaj na dużą ilość magnezji  z decathlonu nie mam w sumie nic z takich rzeczy ale raz jak byłem oglądać to dotykałem tych termo i w jakości są średnio wykonane, ale jakie właściwości posiadają podczas treningu to nie wiem  z smmash jak już gdzieś w innym temacie pisałem to z czystym sumieniem mogę polecić, mi się w nich bardzo dobrze trenuje, najlepiej w fightwear bo są z grubszego materiału i są dłuższe niż croswear. W tamtą zimę już biegałem w koszulce i wiadomo jak to przy -10 czy ile tam, było czuć powiew zimna ale nie tak jak biegałem w zwykłej koszulce, i do tego miałem ciągle ciepłą skórę pod ich koszulkami. Z surge ubrałem i od razu odesłałem bo mnie odrzuciła jakość wykonania, niby mój rozmiar ale w ogóle nie przylegało i cienutkie, więcej nie mogę wypowiedzieć się na temat surge 

• Lubię to 1

• Administrator

Według mnie to decathlon odpada co do ciuchów termoaktywnych, kup sobie suple, albo jakieś przyrządy do ćwiczeń. 

Surge sam miałem na oku, ale na szczęście kolega kupił sobie z długim rękawem i materiał niby spoko, ale koszulka w ogóle nie opinała ciała, po prostu sobie wisiała jak zwykłą koszulka, mimo że kolega był dużo większy ode mnie. 

UnderArmour mam od 2 lat i nadal mi służy a wydałem 160zł. 

Smmash ktoś od nas miał i sobie chwalił, ja osobiście nie miałem styczności.