CRIS23 Posted February 28, 2016 Report Share Posted February 28, 2016 Cześć Wszystkim jestem Krystian mam 22 lata i pochodzę z okolic Nowego Sącza. Z powodu ograniczonego czasu i możliwości chodzenia na siłownie postanowiłem zacząć trenować SW. Nigdy wcześniej nic na poważnie nie ćwiczyłem tylko tak sporadycznie ale nie dawało to efektów dlatego postanowiłem poszukać po forach coś co by mi pomogło zabrać się tak naprawdę za ćwiczenia no i trafiłem na Was, ludzi którzy mają niesamowitą pasje, wytrwałość w dążeniu do celu i wiedzę jakiej mi brakuje aby zacząć prawidłowo ćwiczyć i się odżywiać:P Mam nadzieję że z Waszą pomocą nauczę się kilku figur o których teraz tylko mogę pomarzyć. Z góry przepraszam jak nie będę się za bardzo udzielał ponieważ jeszcze nic wiele nie wiem o SW, ale mam nadzieję że jak zabawię z Wami dłuższy czas to pod wpływem nabranej wiedzy też będę mógł wyrazić swoje zdanie:P Jeszcze raz Witam serdecznie całą rodzinę STREET WORKOUT 3 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sławek Posted February 28, 2016 Report Share Posted February 28, 2016 Witam w ekipie :) na forum możesz liczyć na wszystkich. Więc powodzenia w dążeniu do celu i wytrwałości Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tiger Posted February 28, 2016 Report Share Posted February 28, 2016 Witamy Powodzenia w treningach! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gralu Posted February 29, 2016 Report Share Posted February 29, 2016 Siemka ;) Powodzenia!!! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Administrator Dynloth Posted February 29, 2016 Administrator Report Share Posted February 29, 2016 Witamy Krystian w naszej rodzinie! :) Cieszymy się że nasza sportowa rodzinka powiększyła się o Ciebie. Będziemy Ci pomagać, motywować i wspierać jak tylko możemy. Możesz liczyć na nas! :) Zakładaj dziennik mów jakie masz cele i marzenia i zaczynamy je zdobywać od teraz! Powodzenia :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Martino Posted February 29, 2016 Report Share Posted February 29, 2016 Cześć :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sobol Posted February 29, 2016 Report Share Posted February 29, 2016 Witaj Krystian! śmiało pytaj o co chcesz chętnie pomożemy Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts