CRIS23 Napisano 28 Lutego 2016 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 28 Lutego 2016 Cześć Wszystkim jestem Krystian mam 22 lata i pochodzę z okolic Nowego Sącza. Z powodu ograniczonego czasu i możliwości chodzenia na siłownie postanowiłem zacząć trenować SW. Nigdy wcześniej nic na poważnie nie ćwiczyłem tylko tak sporadycznie ale nie dawało to efektów dlatego postanowiłem poszukać po forach coś co by mi pomogło zabrać się tak naprawdę za ćwiczenia no i trafiłem na Was, ludzi którzy mają niesamowitą pasje, wytrwałość w dążeniu do celu i wiedzę jakiej mi brakuje aby zacząć prawidłowo ćwiczyć i się odżywiać:P Mam nadzieję że z Waszą pomocą nauczę się kilku figur o których teraz tylko mogę pomarzyć. Z góry przepraszam jak nie będę się za bardzo udzielał ponieważ jeszcze nic wiele nie wiem o SW, ale mam nadzieję że jak zabawię z Wami dłuższy czas to pod wpływem nabranej wiedzy też będę mógł wyrazić swoje zdanie:P Jeszcze raz Witam serdecznie całą rodzinę STREET WORKOUT 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sławek Napisano 28 Lutego 2016 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 28 Lutego 2016 Witam w ekipie :) na forum możesz liczyć na wszystkich. Więc powodzenia w dążeniu do celu i wytrwałości Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tiger Napisano 28 Lutego 2016 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 28 Lutego 2016 Witamy Powodzenia w treningach! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gralu Napisano 29 Lutego 2016 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 29 Lutego 2016 Siemka ;) Powodzenia!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator Dynloth Napisano 29 Lutego 2016 Administrator Zgłoszenie Udostępnij Napisano 29 Lutego 2016 Witamy Krystian w naszej rodzinie! :) Cieszymy się że nasza sportowa rodzinka powiększyła się o Ciebie. Będziemy Ci pomagać, motywować i wspierać jak tylko możemy. Możesz liczyć na nas! :) Zakładaj dziennik mów jakie masz cele i marzenia i zaczynamy je zdobywać od teraz! Powodzenia :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Martino Napisano 29 Lutego 2016 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 29 Lutego 2016 Cześć :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sobol Napisano 29 Lutego 2016 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 29 Lutego 2016 Witaj Krystian! śmiało pytaj o co chcesz chętnie pomożemy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi