barAriel Napisano 29 Czerwca 2013 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 29 Czerwca 2013 czesc:) piszę nowy temat apropo odżywiania bo za bardzo nie wiem co moge jeść oprócz posiłku rannego przed treningiem i po treningu i tego przed snem ,jakas wiedze na ten temat posiadacie czy te posiłku wystarcza w ciagu dnia ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kraniec221 Napisano 29 Czerwca 2013 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 29 Czerwca 2013 Teoretycznie powinny wystarczyć.Napisz jeszcze tylko ile ważysz ile masz wzrostu i co jesz :D Tyle powinno wystarczyć, żeby powiedzieć Ci czy dobrze jesz :D Jeżeli chcesz szybko zobaczyć efekty swojej pracy to przydała by Ci się dieta.Bez diety też się da, ale idzie to wolniej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator Dynloth Napisano 29 Czerwca 2013 Administrator Zgłoszenie Udostępnij Napisano 29 Czerwca 2013 Najważniejsze to systematyczne jedzenie i nie podjadanie. ;p I oczywiście słodycze na bok. :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gienek Napisano 9 Lipca 2013 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 9 Lipca 2013 systematyczne jedzenie nie koniecznie poczytaj troszki o Intermittent fasting grunt zeby zgadzały ci sie makro składniki w ciągu całego dnia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator Dynloth Napisano 9 Lipca 2013 Administrator Zgłoszenie Udostępnij Napisano 9 Lipca 2013 Taka dieta, to już dla kulturystów, żeby mieć tkankę tłuszczową na poziomie 5%. U Nas wystarczy systematyczne i zdrowe jedzenie, a tkanka tłuszczowa z tygodnia na tydzie? będzie mniejsza. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gienek Napisano 9 Lipca 2013 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 9 Lipca 2013 Grunt to mieć ujemny bilans kalori i tłuszczyk spadnie i zwracać uwagę na białko a co do słodyczy to jest nie potrafisz sobie odmówić to kilka produktów wysoko białkowych do diety i możesz sobie pozwolić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
HARD3R Napisano 18 Lipca 2013 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 18 Lipca 2013 Prawda, słodycze to zło. Odkładam teraz już 3 dzie? (trzymajcie kciuki aby jak najdłużej!). Ja osobiście jem wszystko. Oczywiście z głową, żadne chipsy ani słodkie napoje. Sama woda lub herbata albo kawa. Jak kto lubi. Nigdy nie korzystałem z żądnej diety, ewentualnie jak wspomniałem - ograniczam niektóre produkty do minimum. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Banan Napisano 18 Lipca 2013 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 18 Lipca 2013 I zadowolony jesteś z takiego odżywiania? Ja to chyba muszę przejść na typową dietę. Bo jem z rozwagą a tkanka tłuszczowa rośnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Goodking Napisano 18 Lipca 2013 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 18 Lipca 2013 Szczerze ja nie zwracam tak mocno uwagi na to co jem a tkanki tłuczczowej mam troche ponad 4 % :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tedzio12 Napisano 18 Lipca 2013 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 18 Lipca 2013 geny :D Znam wielu takich ludzi ale tego sie nie zmieni ;p Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator Dynloth Napisano 18 Lipca 2013 Administrator Zgłoszenie Udostępnij Napisano 18 Lipca 2013 4%? Chciałbym tyle. ;p Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
HARD3R Napisano 18 Lipca 2013 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 18 Lipca 2013 Tak, jestem zadowolony. A troszkę tłuszczyku na brzuszku nie robi szkody. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator Dynloth Napisano 18 Lipca 2013 Administrator Zgłoszenie Udostępnij Napisano 18 Lipca 2013 Ja tam od czasu do czasu lubię zjeść coś na słodko, ale w ramach tego dodatkowe ćwiczenia. ;p A z HARD3R, zgadzam się. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ReggaeMan Napisano 26 Lipca 2013 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 26 Lipca 2013 Ja mogę jeść przez cały dzie? i przez cały dzie? pościć .Jem wszystko Dużo mięsa,warzywa,owoce niestety mam tą słabość do słodyczy.O dziwo teraz już w ogóle nie przybieram na masie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Quake Napisano 26 Lipca 2013 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 26 Lipca 2013 To może zrób rewolucje i zmie? swój system odżywiania. Jak chcesz przytyć to dobry sposób na jedzenie przed snem. A na masę, ryż przed treningiem(100g) i po treningu(200g) z dodatkiem kurczaka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ReggaeMan Napisano 26 Lipca 2013 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 26 Lipca 2013 Zmiany zacznę wprowadzać pomału, aby organizm sie przyzwyczaił, gdy już zacznę porządnie ćwiczyć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dobra_kawa Napisano 26 Lipca 2013 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 26 Lipca 2013 http://screenshooter.net/1543580/bducwxk http://screenshooter.net/1543580/wlsqtqs Ktoś coś o masówce mówił? hmmm:] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dobra_kawa Napisano 26 Lipca 2013 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 26 Lipca 2013 mogę układać diett... za symboliczne opłaty... załóżmy 10 zł/osoby na cały miesiąć czy to na redukcje czy na masę.... Dieta to 80% sukcesu!:] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
corss18 Napisano 29 Października 2013 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 29 Października 2013 Bardzo pomocna jak dla mnie była odnośnie diety książka Oliviera Lafaya. Skuteczne odżywianie w treningu i sporcie. Jeżeli chodzi o jedzenie to regularne i zdrowe posiłki to podstawa oczywiście jak mówił @Dynloth, słodycze na bok... ale nic nie trzeba do ko?ca odstawiać można robić sobie np raz w miesiącu takie dni odstępstwa od diety i z umiarem zjeść coś słodkiego . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi