zenit7105 Napisano 29 Lutego 2016 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 29 Lutego 2016 Hej, jestem Kamil, mam 21 lat. Od dziecka marzyło mi się, żeby być bardzo sprawnym, podobał mi się parkour, ale nie było u mnie odpowiedniej infrastruktury. Zainteresowałem się więc SW :) Nie miałem do tej pory wystarczającej motywacji, żeby zacząć ćwiczyć, ale ostatnio zacząłem bardziej o siebie dbać, może z Waszą pomocą zrealizuję swoje marzenie :) 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tiger Napisano 29 Lutego 2016 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 29 Lutego 2016 Witaj Kamil Możesz liczyć na naszą pomoc i motywację! Powodzenia w ćwiczeniach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sobol Napisano 29 Lutego 2016 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 29 Lutego 2016 Siemanko i powodzenia ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sławek Napisano 29 Lutego 2016 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 29 Lutego 2016 Cześć wytrwałości :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator Dynloth Napisano 29 Lutego 2016 Administrator Zgłoszenie Udostępnij Napisano 29 Lutego 2016 Witaj Kamil, od teraz jesteśmy Twoją sportową rodziną i masz w Nas całkowite wsparcie, więc nie zwlekaj i zakładaj dziennik treningowy. :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zamer Napisano 29 Lutego 2016 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 29 Lutego 2016 powodzenia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karamba Napisano 1 Marca 2016 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 1 Marca 2016 siemanko i powodzenia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi