ostrymajonez Posted March 29, 2016 Report Share Posted March 29, 2016 Siemano wszystkim,jestem Bartek,16 lat,mieszkam w Radomiu,ćwicze od 2 lat tylko i wyłącznie siłownia(czasami boks) a teraz mam zajawe na SW i mam nadzieje że pomożecie mi ją jakoś rozwinąć.Sportem interesuje sie od zawsze ale moją największą pasją jest siłownia,boks no i od niedawna Street Workout chociaż bardzo mało o nim wiem xD. Na to forum trafiłem zupełnie przypadkiem ale widzę że zostane tu na dłużej. Jeśli chodzi o SW to jestem "zielony" i licze na waszą pomoc,jakieś podstawy mam ale nie wiem od czego zacząć Mam nadzieje że mi pomożecie i poznam ogarniętych ludzi,piona! Dodaje jeszcze zdj żebyście się mieli z czego pośmiać xD 2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tiger Posted March 29, 2016 Report Share Posted March 29, 2016 Siemanko Możesz liczyć na naszą pomoc a szczególnie kolegów z Radomia 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Administrator Dynloth Posted March 29, 2016 Administrator Report Share Posted March 29, 2016 Siemanko, masz dobrego trica w genach Koniecznie musisz wpaść do nas na trening i wszystko Ci pokażemy i nauczymy w praktyce a teorie damy na forum Wytrwałości i powodzenia! :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sobol Posted March 30, 2016 Report Share Posted March 30, 2016 Siemanko zgadzam się z @Dynloth musisz wpaść do nas na trening Powodzenia! :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sławek Posted March 31, 2016 Report Share Posted March 31, 2016 ELO :) powodzenia w treningach :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts