Administrator Dynloth Napisano 2 Czerwca 2016 Administrator Zgłoszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2016 Siemanko co myślicie na temat kalafiorow w uszach? :) Wiadomo że dla jednych będzie to duma a dla innych obrzydliwe uszy. Jaka jest Wasza opinia na ten temat? :) 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FarGoo Napisano 2 Czerwca 2016 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2016 WTF ?:D o co chodzi z tymi kalafiorami w uszach ?:o Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Trip Napisano 3 Czerwca 2016 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2016 Kalafiory w uszach najczęściej się robią przy treningach BJJ, JJ, MMA Judo czy innych parterowych sportach walki :) A robią się przez otarcia podczas walk czy sparingów, przez uderzenia i łamania chrząstek w uszach :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator Dynloth Napisano 6 Czerwca 2016 Autor Administrator Zgłoszenie Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2016 Dokłądnie, ja osobiście ich nie mam, ale myślę, żę jeżeli już to czułbym dumę nosząc je xd Ale osoby które się na tym nie znają to pewnie by dziwnie na to patrzyły. :) 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi