Administrator Dynloth Napisano 29 Września 2016 Administrator Zgłoszenie Udostępnij Napisano 29 Września 2016 Siemanko, co myślicie o dołączeniu popka do walki w KSW? I to jeszcze z Pudzianem? :) Dla mnie szczerze to sprzedało się KSW biorąc takiego celebrytę do walki w tak wielkiej organizacji. Walki jestem bardzo ciekaw, ale zastanawiam się czy wyniki nie są już ustalone :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tiger Napisano 29 Września 2016 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 29 Września 2016 Czegóż się nie robi dla pieniędzy A najgorsze że to będzie walka wieczoru..trochę nie fer wobec innych zawodników którzy wkładają w ten sport serce i lata treningów. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator Dynloth Napisano 29 Września 2016 Autor Administrator Zgłoszenie Udostępnij Napisano 29 Września 2016 I to jeszcze walka wieczoru? No to już grubo i dokładnie tak jak mówisz, ktoś trenuje całe życie i nie zostanie wyróżniony w walce wieczoru, a tu przyjdzie taki showman i odrazu pierwsza walka jako walka wieczoru, bardzo nie sprawiedliwe. Mam tylko nadzieję że walka będzie uczciwa :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tiger Napisano 29 Września 2016 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 29 Września 2016 Podobno tak Powątpiewam no ale zobaczymy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator Dynloth Napisano 29 Września 2016 Autor Administrator Zgłoszenie Udostępnij Napisano 29 Września 2016 To na kogo stawiasz? Bo ja na Pudziana. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tiger Napisano 29 Września 2016 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 29 Września 2016 Jak nie lubię walk Pudziana to jednak też stawiam na niego, trochę już trenuje więc teoretycznie Popek nie powinien mieć zbyt dużych szans 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator Dynloth Napisano 30 Września 2016 Autor Administrator Zgłoszenie Udostępnij Napisano 30 Września 2016 Ja też nie lubię walk ale też wolę żeby wygrał. A widziałęś wypowiedź Materli o tej walce? :) Co myślisz? :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tiger Napisano 30 Września 2016 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 30 Września 2016 Widziałem :) Dużo racji ma, ale ja dalej obstaje przy swoim zdaniu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gralu Napisano 3 Października 2016 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 3 Października 2016 Popek 8 lat temu walczył... KSW wie jak zarobić hajs i nie kryje się z tym i słusznie. Sami nazwali Cyrk bólu. Pomyślcie ile gimbusów wykupi PPV, przez co będzie hajs dla zawodników, na bonusy itp. Zagranie dobre, a i rozsławi ich trochu. Dla mnie to troszku słabo dla Pudziana, ale niech i On się rozerwie ;) 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator Dynloth Napisano 7 Października 2016 Autor Administrator Zgłoszenie Udostępnij Napisano 7 Października 2016 No ja nie mogę się doczekać tej walki, bo jestem ciekaw co popek potrrafi to raz a dwa jak pudzian go zje. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gralu Napisano 7 Października 2016 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 7 Października 2016 Ale panowie będą także walki o 3 pasy :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FarGoo Napisano 12 Października 2016 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 12 Października 2016 Panowie nigdy nie wolno lekceważyć rywala i dać z siebie 100% :) bo Popka trenuje nie byle kto tylko sam Różal ! no ale z drugiej strony ciężko to widzę z popkiem lata picia ćpania robi swoje co prawda trenował MMA kiedyś i walczył ;) także ja też jestem ciekawy tego pojedynku Pudzian może sie za pewnie poczuć i to może być jego zguba także czekamy do grudnia :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zamer Napisano 15 Października 2016 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 15 Października 2016 a ja już mam bilet na to KSW 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator Dynloth Napisano 12 Listopada 2016 Autor Administrator Zgłoszenie Udostępnij Napisano 12 Listopada 2016 Co Ty gadasz? Ale zazdro Nagraj dla nas jak Pudzian wygrywa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zamer Napisano 13 Listopada 2016 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 13 Listopada 2016 zebrałem ekipę 24 osobową na wyjazd na to ksw SAmi znajomu nagram jak będzie wygrywał Pudzian Jak Popek będzie wygrywał, to też nagram Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FarGoo Napisano 13 Listopada 2016 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 13 Listopada 2016 Słyszeliście piosenke popka dla mnie troszkę bezsensu ale ostatnia scena dobrze mi znana szczególnie przy treningu nóg 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator Dynloth Napisano 13 Listopada 2016 Autor Administrator Zgłoszenie Udostępnij Napisano 13 Listopada 2016 Nie widziałem tego, taka tam reklamówka energy drinka Ciekaw jestem kiedy 5 minut sławy Popka dobiegnie do końca :) To rzygales po treningu nóg? Ja tylko po bieganiu interwalow Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FarGoo Napisano 13 Listopada 2016 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 13 Listopada 2016 Tak xd jak sie chce za wszelka cene zrobic pelen przydsiad i podnies to tak jest xd nogi to zlo 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator Dynloth Napisano 13 Listopada 2016 Autor Administrator Zgłoszenie Udostępnij Napisano 13 Listopada 2016 No to ja tylko miałem zamroczenia, to galante te treningi nóg musisz robić niczym popus Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Banan Napisano 13 Listopada 2016 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 13 Listopada 2016 Ciekawe czy Popek będzie wychodził przy swojej piosence na ring Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi