Administrator Dynloth Napisano 9 Listopada 2016 Administrator Zgłoszenie Udostępnij Napisano 9 Listopada 2016 Siemanko, jak jest u Was z treningami w zimę? :) Ćwiczycie na dworze czy jednak wolicie trening w domu? :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tiger Napisano 9 Listopada 2016 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 9 Listopada 2016 Ja preferuje trening w domu Może dlatego że w sumie na zewnątrz nie mam żadnej fajnej miejscówki 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FarGoo Napisano 9 Listopada 2016 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 9 Listopada 2016 dwór dwór i jeszcze raz dwór zahartować się trzeba 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator Dynloth Napisano 10 Listopada 2016 Autor Administrator Zgłoszenie Udostępnij Napisano 10 Listopada 2016 Ja Wam powiem że będę ćwiczył tu i tu Drążki trochę zimne ale da się wytrzymać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pawel2001 Napisano 10 Listopada 2016 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 10 Listopada 2016 Ja też ćwiczę tu i tu, ale staram się jak najwięcej na dworze Wczoraj na drążku był lód 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator Dynloth Napisano 10 Listopada 2016 Autor Administrator Zgłoszenie Udostępnij Napisano 10 Listopada 2016 Co Ty gadasz? Ja akurat nie sprawdzałem, ale dłonie bolą bardziej, gdy się ćwiczy jak jest zimno. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pawel2001 Napisano 10 Listopada 2016 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 10 Listopada 2016 Haha, no Bolało troche, ale to już historia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator Dynloth Napisano 10 Listopada 2016 Autor Administrator Zgłoszenie Udostępnij Napisano 10 Listopada 2016 A w lato w takie upały cwiczyłeś? Bo dłonie wtedy też bolą. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FarGoo Napisano 10 Listopada 2016 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 10 Listopada 2016 prawda jest taka jeżeli ćwiczy się bez rękawiczek już x lat to ręce robią się zniszczonei twardnieją także ciepło czy zimno odczuwalne ale nie przeszkadza ja to ostatnio zrywałem sobie kawałek tej "skorupy" skóry z dłoni i powiem wam że dość spora a nie wspomnając o odciskach tam to dopiero miazga 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator Dynloth Napisano 12 Listopada 2016 Autor Administrator Zgłoszenie Udostępnij Napisano 12 Listopada 2016 No ja to uwielbiam odgryzac odciski xd Ale powiem Wam że jak się dłużej nie ćwiczy to się goja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi