Banan Napisano 18 Listopada 2016 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 18 Listopada 2016 No to dobrze ze poglebiasz wiedzę w tym temacie cały czas. Ja czekam na Twoje poradniki to może spróbuję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maverick Napisano 18 Listopada 2016 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 18 Listopada 2016 Myślę że od poniedziałku zacznę coś kręcić o MX i Recy na razie potem jak będę wrzucał kasę to o my24 . Ile mi to zajmie to nie wiem ale będę brał lapa do pracy i jak wyjdą wszyscy to w ciszy i spokoju będę nagrywał :) więc nadgodziny czekają 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator Dynloth Napisano 18 Listopada 2016 Administrator Zgłoszenie Udostępnij Napisano 18 Listopada 2016 Haha dobry patent. Też popatrzę, ale chyba bym się bał zainwestowac hajsy w takie programy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maverick Napisano 18 Listopada 2016 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 18 Listopada 2016 Jak pisałem no risk no fun;D ja wchodze w programy przeswietlone przez innych dlatego licze na to ze bedzie dobrze ale zobaczymy w kazdym razie albo zyskam albo strace Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator Dynloth Napisano 18 Listopada 2016 Administrator Zgłoszenie Udostępnij Napisano 18 Listopada 2016 No i dobre podejsie ciekawe tylko czy to Cie nie uzależni :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maverick Napisano 18 Listopada 2016 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 18 Listopada 2016 no ja mam nadzieje że uzależni ogólnie wchodzę w tym roku z własnym wkładem w te programy a potem wyciągam ten wkład w przyszłym roku i resztą obracam i wyciągam, wszystko by wyjść na spory plus :) 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator Dynloth Napisano 18 Listopada 2016 Administrator Zgłoszenie Udostępnij Napisano 18 Listopada 2016 Trzymam kciuki żeby tak było :) A później najwyżej sam stworzysz taki program :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maverick Napisano 18 Listopada 2016 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 18 Listopada 2016 co Ty to już wyższa szkoła jazdy, trzeba się znać na biznesie na hajsach mieć kontakty kurde stworzyć revshare to na pewno nie dla mnie i nawet nie chce się w budowanie tego bawić - przynajmniej nie przed 30/40 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator Dynloth Napisano 19 Listopada 2016 Administrator Zgłoszenie Udostępnij Napisano 19 Listopada 2016 No to już grubsza robota, lepiej na yt nagrywać za hajsy i jak się zdobędzie sławę to tworzyć też bloga i na reklamach zarabiać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maverick Napisano 19 Listopada 2016 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 19 Listopada 2016 No tak też można ale zanim tą sławę się zdobędzie to szybciej na revshare się dorobi 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator Dynloth Napisano 19 Listopada 2016 Administrator Zgłoszenie Udostępnij Napisano 19 Listopada 2016 Haha myślę że masz rację Teraz to trzeba byłoby coś bardzo unikalnego wymyślić żeby się wybić na yt :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maverick Napisano 19 Listopada 2016 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 19 Listopada 2016 No dokładnie, bo nawet udawanie idioty już nie da subów 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator Dynloth Napisano 19 Listopada 2016 Administrator Zgłoszenie Udostępnij Napisano 19 Listopada 2016 Haha aczkolwiek już jest kilku takich zje*ów Co do tych programów z zarabianiem, to ogólnie dużo ich chyba nie? :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maverick Napisano 20 Listopada 2016 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 20 Listopada 2016 No dużo jest ale wiele jest SCAMów i też są takie bez przyszłości dlatego ja cenie opinię doświadczonych 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator Dynloth Napisano 20 Listopada 2016 Administrator Zgłoszenie Udostępnij Napisano 20 Listopada 2016 A ja Twoją więc pytam. Myślisz że z takich programów dało by się tyle zarabiać żeby się wyżywić i żeby to było główne źródło dochodów? :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maverick Napisano 20 Listopada 2016 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 20 Listopada 2016 Jasne, że tak ale nie na początku. Zbyt duże ryzyko że zostaniesz bez niczego a tak prace masz i masz zabezpieczenie. Potem jak już ładnie będziesz z pierwszych programów brał same zyski, później poleceni ale bez nich też idzie działać tylko troszkę dłużej, aż w końcu wyciągniesz tyle ile byś pracował przez 2/3 miesiące. Moim zdaniem pracę i tak warto mieć nawet tylko po to by się nie nudzić :) 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator Dynloth Napisano 21 Listopada 2016 Administrator Zgłoszenie Udostępnij Napisano 21 Listopada 2016 Też tak myślę :) Skoro takie pieniądze można wyciągać to dziwnie że o tym tak nie słychać. i ciekawe czy dużo osób z tego korzysta :) 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maverick Napisano 21 Listopada 2016 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 21 Listopada 2016 Słychać, tylko jak nikt z otoczenia się nie interesuje tym to jest cicho :) Jak wejdziesz w ten świat to ogromna ilość ludzi w tym siedzi i rozmawia czy to na yt, fb blogach pełno tego 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator Dynloth Napisano 21 Listopada 2016 Administrator Zgłoszenie Udostępnij Napisano 21 Listopada 2016 No w sumie to tak. :) A myślałeś o robieniu reklam Twoich linków? :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maverick Napisano 21 Listopada 2016 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 21 Listopada 2016 Narazie reklamy mam w mx ale ogólnie to pod filmikami będą linki i na fb zapewne :) 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator Dynloth Napisano 21 Listopada 2016 Administrator Zgłoszenie Udostępnij Napisano 21 Listopada 2016 Ale jakbyś np zrobił fajny artykuł opisujący działanie u używanie tego programu i później wykupił reklamę na fb tego posta to myślę, że byłaby to spoko opcja, tym bardziej że reklama na fb nie jest droga i można określić grono osób które ma takową reklamę zobaczyć :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maverick Napisano 24 Listopada 2016 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 24 Listopada 2016 Wydaje mi się że na początku nie będzie z tym łatwo, najpierw reputacje jakąś trzeba zebrać:) ale póki co mam tak mało czasu na wszystko, że w plecy ze wszystkim jeszcze auto sie psuje:(( 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator Dynloth Napisano 24 Listopada 2016 Administrator Zgłoszenie Udostępnij Napisano 24 Listopada 2016 No to lipa, hajsy zamiast w inwestycję pójdą w naprawę auta. Ja nie polecam wymiany wtrysków w busach Ale kto nie da rady jak nie Ty? D: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maverick Napisano 25 Listopada 2016 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 25 Listopada 2016 Na jaką naprawę na nowe, nie mam czasu siedzieć już przy aucie w garażu za dużo zajęć mam, i czas zmienić i będzie git. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gonzo Napisano 11 Grudnia 2016 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 11 Grudnia 2016 Ciekawy temat. Sam siedziałem trochę w mlm-ie ale bez większych sukcesów ?? Ostatnio napisałem do ziomka, który się reklamuje na fb o zarabianie w internecie, wstawię tu link to mi powiesz co to jest bo sam nie wiem haha 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi