Banan Napisano 16 Listopada 2016 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 16 Listopada 2016 Heja, chciałbym wiedzieć czym się motywujecie do treningów, czy może sylwetka greckiego boga, nieprzeciętnymi umiejętnościami, może sposób na wyładowanie złości. Albo po prostu filmikami z YouTube? :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FarGoo Napisano 16 Listopada 2016 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 16 Listopada 2016 Wszystkim co wymieniłeś Ale z czasem człowiek uzależnia się od treningów i po prostu musi iść żeby się lepiej czuć ja tak mam;P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Banan Napisano 16 Listopada 2016 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 16 Listopada 2016 Dokładnie tak jak mówisz, też tak mam, ale czasami są te gorsze dni :) Ico wtedy? :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FarGoo Napisano 16 Listopada 2016 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 16 Listopada 2016 jeżeli mi się nie chce wtedy robie 2x cięższy trening żeby organizm wiedział że nie ma żartów i albo bedzie mnie słuchał albo będzie umierał hehe xD Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tiger Napisano 16 Listopada 2016 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 16 Listopada 2016 U mnie też już weszło uzależnienie od treningów a jak jest gorszy dzień i mi się strasznie nie chce to trochę filmików na youtube, dobra muzyczka i motywacja wraca Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Banan Napisano 16 Listopada 2016 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 16 Listopada 2016 Szczególnie jakieś filmiki polecacie? :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Goliat Napisano 16 Listopada 2016 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 16 Listopada 2016 Ja odpalam tylko ten. Minuta oglądania i więcej już nie potrzebuję. Zobaczę dzika Adama i zaraz chcę być jak on Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tiger Napisano 16 Listopada 2016 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 16 Listopada 2016 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Banan Napisano 16 Listopada 2016 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 16 Listopada 2016 Adam RAW jest wielkim dzikiem Ciekawe czy prawdę mówi i nic nie brał mocniejszego w celu urosniecia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator Dynloth Napisano 17 Listopada 2016 Administrator Zgłoszenie Udostępnij Napisano 17 Listopada 2016 No teoretycznie tak :) A waży już 96 kg przy 182cm wzrostu :) Moją motywacją jest również wszystko po trochu, codziennie sąjakieś czynniki w moim życiu, które mnie motywują do dalszych treningów. :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi